Test: Sandberg USB Surround Sound Headset 5.1

Lyd d.  03. juni. 2011, skrevet af System 0 Kommentarer.  Vist: 10352 gange.

Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: 
Oversættelse: rehan09

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Sandberg A/S
DK distributør: n/a

Konklusion

 

 

Headsettet har været en enorm oplevelse, at teste. Jeg regner med, selv at tage dette headset i brug og bruge det i fremtiden, da jeg virkelig er imponeret.

Innovation/Teknologi - 3
Jeg har valgt ikke at give karakter i denne kategori, da stort set alle headsets i dag bygges på baggrund af kendte principper og velafprøvet teknologi.

Bundle/Tilbehør - 3
Bundlen var ganske standard, der var ikke noget specielt med, men der manglede heller ikke noget - derfor ender denne karakter på en middel.

Design/Layout - 2
Nu er design en smagssag, men dette design falder bestemt ikke i min smag, jeg mener ikke, at det ser godt ud, at have en krigsmaskine af et headset på hovedet, samlekvaliteten er dog lækker og derfor får den 2.

Software - 3
Softwaren er ganske middelmådig, det kan det man forventer og ikke mere end det.

Ydelse - 3
Ydelsen er somsagt helt fænomenal, og jeg mener bestemt, at dette headset er pengene værd da man får en ganske god slat headset for pengene. Det eneste sted hvor jeg ikke har været helt tilfreds var ved stille musik, og ved længere tids brug hvilket trækker lidt ned.

Pris - 4
DKR 550,- for dette pragteksemplar af et headset er en fornem pris, især for dem der kan drage nytte af det indbyggede lydkort.

  

 

  


 

UK summary

 

This headset has been a absolute joy to test. I am planning on using this headset in the future.

 

Innovation/Technology - 3

I have chosen not to rate the headset in this category, because of the standard level of technology and headset principles, which the set delivers perfectly.

Bundle/Accessories - 3

The bundle was rather standard, but nothing was missing so 3 points are given here.

Design/Layout - 2

As the taste of design is a subjective opinion, I have to say, that I am defineatly not liking the design of the headset. The build quality is nice though.

Software - 3

The software is very adequate, but nothing fancy seen here.

Performance - 3

The performance is great og and certainly believe that the headset is every good dollar spend. The only drawback, was when playing soft and subtle music, and continuos wear of the headset..

Price - 4

The price of this headset is at DKK 550,- which is an outstanding price, especially for those who would benefit of the build-in soundcard.

 




Test: Sandberg USB Surround Sound Headset 5.1
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout2
Software - BIOS3
Ydelse3
Pris4
Samlet60%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here