Test: Empire Mood 200

Lyd d.  18. maj. 2011, skrevet af Vediteq 0 Kommentarer.  Vist: 7881 gange.

Korrekturlæser: Polarfar
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 288,00
Produkt udlånt af: Empire
DK distributør: MM distribution

Test 1 - PC

 - Lydkort : Onboard Asus Crosshair IV Formular

 - Windows7 + Winamp

I med usb stikket til strømmen og i med jack stikket til lydkortet. Monteringen og tilslutning kan ikke blive ret meget nemmere, med mindre vi kan finde en model på batterier. Så blev der fyret op for winamp og der blev surfet gennem de forskellige shoutcast radiostationer

Jeg havde bestemt ikke regnet med at lyden ville være så god som det MOOD 200 faktisk leverer med standard indstillinger, taget i betragtning af prisklassen de hører til. Ved høj lydstyrke er der dog for meget mellemtone i lyden til min smag, så det bliver lidt for transistorradio agtigt i længden.


 

Frem med EQ presets i winamp. Jeg ville se om der kunne tweakes lidt og startede fra en ende af, med at afprøve de mange muligheder. Jeg kom så frem til at EQ skulle stå på "Party". Det giver en lille smule mere bas og diskant, hvilket passer bedre til mine ører. Hvis der er for meget diskant begynder enhederne lyde skingre, og ved for meget bas kan man tydeligt høre at det kun er en 2" enhed der ikke flytter særlig meget luft.

Så blev der fyret op for Dance, pop, rock, og lige meget hvad jeg smed efter MOOD 200 leverede de et fornuftigt lydbillede, uden dog at blæse mig ned af stolen.

Så til et par spil. Jeg måtte simpelthen have gang i Crysis og C&C for at se om det dur. Igen er der ikke afgrundsdyb bas på, men ydelsen rækker fint til kontor-gameren og knap så krævende titler.


Test 2 - Laptop

 - Lydkort : LG bærbar

- Windows Vista + Winamp

Igen, i med USB strømstikket og jackstikket i line-out. Frem med Winamp, EQ preset på "Party" , og Bam!, så var der sgu´ liv i lokalet. Black Eyed Peas - Just can´t Get Enough bragede derudaf. er er ingen tvivl om at MOOD 200 spiller klasser bedre end de indbyggede papskiver der sidder i min LG laptop.

Eneste gennemgående mangel er bas, men det er vel at forvente på et 2.0 højttalersæt til 265kr, og vi var heller ikke blevet lovet noget under 200Hz. Alt i alt er MOOD 200 nok bedst til dig der gerne vil have noget lækkert grej på kontoret eller i tasken sammen med laptoppen.