Test: MSI CR650

Bærbare d.  13. juni. 2011, skrevet af @ngler 0 Kommentarer.  Vist: 13627 gange.

Korrekturlæser: Mino
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 3489,00
Produkt udlånt af: MSI
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

MSI CR650 er som mange andre bærbare med en glat blank overflade. Det ser fedt ud i cirka fem sekunder før at den er støvet og fedtet. Hvilket giver udfordringer for testere som skal tage billeder :(

 

 

Selve farven er sort med små grå firkanter som effekt. Det ser ok ud, men pga. den blanke overflade virker det lidt billigt. Kabinettet virker dog også lidt billigt og flere steder flekser plastikken hvis man trykker på den.

 

Med sine 15,6" skærm er der blevet plads til et nummerisk tastatur.  Keyboardet er "ø" design, hvor tasterne ikke sidder op til hinanden. 

 

Der er mange genvejstaster på MSI CR650 - ded er de sædvanlige foran skærmen, men ingen dedikeret knapper til volume op og ned samt mute.

 

 

Der må man have fat i fn tasten. Mellem den lille spacetast og den store trackpad er den en lille knap som man nemt kan deaktivere trackpadden, hvilket er rart når man skriver. En lille diode viser om padden er deaktiveret.

 

 

Selve padden er nubret hvilket umiddelbart giver en bedre kontrol over "musen".  Knapperne er en lang tast  hvilket typisk giver et dødt punkt i midten og CR650 er ingen undtagelse.  Selve materialet er plastik i den samme blanke og glatte overflade som størstedelen af coputeren. Om man kan lide det eller ej, er en smagssag. 

 

 

venstre side
Kensington lås, ventilationshuller, strøm, HDMI, to USB porte, lyd in og ud.

 

 

Højre side
RJ45 LAN, VGA, USB og et DVD brænder drev

Det virker til at kabinettet også skal bruges til andre modeller, da USB portene er markeret med et klistermærke, det virker noget billigt. 

 

 

Desuden er USB porten på højre side på hovedet i modsætningen til dem på venstre side. Noget man finder ud af når man sidder febrilsk prøvet at få sit 3G modem til at sidde.


fronten er der statusdioder i blå .Hvad de er til, så skal man kigge lige under "musetasten" der er en lille sort tegning som viser hvad det er. Et er sikkert, gråt og sort giver ikke verdens bedste kontrast.  Ellers er der en kortlæser i fronten. Bunden er rimelig simpel med store huller i plastikken. Desværre virker den lidt billig og den flekser noget når man trykker på den.