Korrekturlæser: rehan09
Billed behandling: da9els
Oversættelse: rehan09

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 369,00
Produkt udlånt af: HIS
DK distributør: Komplett.dk

Design / Layout

     

Selve kortet ser ikke ud af meget men det er nok heller ikke et grafikkort man køber for at pynte på udstillingsvinduet på sit nye Antec tower.
Køleprofilen er meget simpel og holder GPU'en på en fin temperatur hvis man ikke kræver for meget af det lille kort.
Udgangene på det kort jeg sidder med i hånden består af VGA, DisplayPort og DVI. På billedet øverst til venstre, som jeg har nuppet fra HIS' hjemmeside, er det dog en HDMI port på kortet, i stedet for en DisplayPort. Så for god ordens skyld kan det oplyses at det kort jeg sidder med her har en marketing code der hedder H645HT1GD og EAN koden er 4895139005585.

     

Under køleren kan man se den lille GPU og, som sædvanligt har fået alt for meget kølepasta. Pastaen der er brugt på dette kort er af den tykke lyserøde slags, som mest af alt minder om Hubba Bubba. Undertegnede smagte dog ikke på sagerne men havde sit med at få det værste fjernet så der kunne komme en frisk omgang MX3 på – i passende mængde.

Resten af billederne taler for sig selv.

          

     

 

(Og ja, det er samme kort. Farverne driller bare lidt fordi det er taget med to forskellige kameraer, på forskellige tidspunkter og et par af billederne er fra HIS' web side).