Innovation:
I modsætning til hvad vi har set tidligere, skal der ikke skrues og drejes ret meget i dette kabinet. Bl.a. sidder afstandsstykkerne til bundkortet permanent i kabinettet. Der er masser af plads til bundkort, og kabinettet understøtter på papiret ATX og m-ATX. Men der er faktisk så meget plads, at havde der været skruer og huller til det, kunne man også montere et E-ATX-bundkort som man bl.a. bruger til server-løsninger. Pladsen bliver her brugt til god kabelføring og så der ikke opstår konflikter mellem drev og bundkort.
Monteringen af bundkort gik problemfrit, det er frit hele vejen rundt om bundkortet, drevene monteres så de ikke kommer i vejen for ram, og CPU-kølere, og det er virkeligt let at trække kabler på tværs af kabinettet grundet den dobbelte bund. CPU’en kan let udskiftes også hvis man har en CPU med direkte montering i bundkortet. Corsair har lavet et stort hul i den plade bundkortet monteres på, så man kan komme ind bag fra bundkortet og løsne skruer og gevind, så køleren kan udskiftes. Det er dog efterhånden sjældent man ser dette på luftkøling, men er stadig meget benyttet til vandkøling.
Skrueløst design
Flere steder i kabinettet ser vi brugen af klik-mekanismer og skuffer som erstatning til skruer. Dette er virkelig en rar ting i hverdagen ved rensning af støvfiltre, montering af kabinet sider og udskiftning af drev og kort. Enkelte steder skal der dog bruges en skrue i ny og næ, men Corsair har tydeligvis tænkt over at man nok ikke så ofte skifter bundkort og kabinet vindue som man skifter harddiske, grafikkort og støvfilter.
Drev.
Harddisk-skufferne er forberedt til både 3½” og 2½”-drev. 2½” bliver mere og mere normalt pga. de efterhånden stigende marked for SSD, så Corsair skal have en stor tak for at man kan bruge alle seks drev pladser til begge typer. Ved montering af 2½”-drev monteres drevet i bunden af rammen frem for siderne.
Der er ingen gummi-afkobling til 2½” som til 3½”, men det vil i de fleste tilfælde heller ikke blive nødvendigt, da langt de fleste 2½”-drev i dag er SSD og ikke HDD, og dermed ikke har nogen roterende bevægelser der kan sætte kabinettet i svingninger. 2½”-drev skal dog monteres med skruer, frem for 3½” der er skrueløs. Derudover skal 2½" drevene monteres med skruer(som medfølger) hvor monteringen af 3½" og 5 1/4" er skrueløs.
Kabelføring
Vi ser det mere og mere, at man laver et hulrum bag bundkortet til kabelføring. Det tager lidt plads, men gør at kabler ikke roder og kan forhindre airflowet i kabinettet. 600T er ingen undtagelse, og der er desuden masser af gummimanchetter så man let og elegant kan få kablerne af vejen. Strømforsyningen er placeret nederst, hvilket både giver fordele og ulemper. Ulempen er at man skal sikre sig at strømforsyningens kabler er lange nok til at nå toppen, hvor man som oftest vil placere sit optiske drev, eller hvor strømforsyningen til CPU’n er placeret på bundkortet.
For og bagside, det hjælper at få kablerne af vejen.
Derudover deltager den ikke længere som en aktiv del af kølingen i kabinettet, da den hiver luften udefra, og ikke indefra som man oftest ser ved kabinetter hvor strømforsyningen er placeret i toppen. Fordelen ved placeringen nederst er at kabinettet får placeret noget tyngde nederst, hvilket gør at det bliver svære at vælte, men også at når den hiver luften ind udefra, vil have en væsentligt lavere temperatur, og derved også vil give strømforsyningen længere levetid og brugeren færre støjgener.
Vandkøling.
Kabinettet er som bygget til vandkøling. Der er slange-udtag til en evt. ekstern radiator. På de fleste af Corsair egne billeder er kabinettet afbilledet med deres egen vandkøler, men vigtigst af alt ligger under toppen. Den store 200mm blæser kan nemlig skiftes ud og erstattes af en 240mm radiator med dertil hørende 2stk 120mm blæsere. Den bagerste 120mm blæser har desuden god plads omkring sig, så man let kan montere en 120mm radiator. Dette ses bl.a. på deres egen produktfotos. Der er selvfølgelig rig mulighed for montering af almindelige kølere, og her skulle der være plads til det meste.
Mulighederne i dette kabinet er næsten uendelige, og jeg har svært ved at finde ting der ikke er gennemtænkt. Kabinettet kan praktisk taget alt, og den eneste anke er at det er gået lidt ud over størrelsen. Konkurrenterne har ikke meget at komme efter andet end prisen og Corsairs større kabinetter er reelt bare større, så man kan putte endnu større ting ind i dem. Faktisk er de ikke helt så brugervenlige som dette og gør at dette kabinet mere henvender sig til mængden end den enlige der vil have det største og vildeste.