Korrekturlæser: Polarfar
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1000,00
Produkt udlånt af: Chieftec
DK distributør: n/a

Layout / Design


Nitro SPS-850C er modulært opbygget, dvs at det kun er ATX og CPU 12V stikkene der er faste. Resten af kablerne skal du selv montere alt efter behov. Det er en feature der ofte hører hjemme i high-end maskiner og casemod afdelingen, hvor brugerne gerne vil have 100% styr på kablerne, og gerne have så få som muligt til at rode rundt i bunden af kabinettet.

 


Der er plads til alle de medfølgende modulare kabler, hvilket forvandler det bare udseende til en fuldt bestykket PSU, inklusive to 8 pins (4+4) CPU 12V stik og to 8 pins (6+2) PCI-e stik til et stort grafikkort, eller to mindre.



Kølingen foretages af en 140mm Yate Loon blæser, der er stort set lydløs under drift. Det var først da jeg fik lukket helt op for 12V+ linien under testen at der kom et hørbart sus fra maskinen, men ved normal brug siger PSU'en ikke en lyd.


Læg mærke til det lille stykke plastik der er monteret direkte under viften. Det sørger for at luftstrømmen ledes ind i en slags køletunnel der er formet af komponenterne og flere stykker plast.


SPS-650C    vs.    SPS-850C


Det er gammel kendt teknologi der er anvendt, med transformere og spændingsregulatorer, men vi finder alligevel nogle fornuftige komponenter fra bl.a. Philips og Nippon. Den lidt kluntede ledningførelse fra hovedprintet er en hurtig løsning, men på ægte high-end PSU'er sørger man for at lejre den slags ind i printet, så signalvejen forkortes og effekttabet mindskes. Som det ses på de to billeder herover så er det samme printkort der er anvendt til både 650 og 850W udgaverne, men storebror har langt kraftigere spoler i ind - og udgang til at håndtere de ekstra ampere. Desuden er et par af halvlederne skiftet til kraftigere typer.

 

groundz
 
Superbruger
Tilføjet:
12-07-2011 13:17:07
Svar/Indlæg:
196/10
rigtig god test