Test: Lian Li - PC6277 Black

Kabinetter d.  04. april. 2005, skrevet af MO 4 Kommentarer.  Vist: 9815 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: www.studiedata.dk
Produktet distribueres i DK af: www.studiedata.dk
Link til producentens website: www.Lian-li.com

Det ydre



Ud over at man straks kan se at der er tale om et kabinet i højt kvalitet, udmærker PC6X77 modellerne sig ud fra mit synspunkt især på to områder.

Det første er at der overalt i kabinettet er sørget for utrolig god mulighed for airflow, men samtidigt sørget for løsninger der skjuler blæserne rigtigt godt. Der er mulighed for at placere blæsere, og/eller muligvis en radiator i toppen af kabinettet næsten uden de kan ses udefra med det blotte øje, og harddisk blæserne i fronten er heller ikke til at få øje på udefra.



Det andet jeg synes skiller sig ud ved kabinettet er de løsninger der er lavet for at skjule de grimme drev som man næsten er tvunget til at have siddende i computeren. Sådan et beige/røggult DVD, eller diskettedrev har vist aldrig i historien pyntet i noget kabinet.


Jeg testede løsningen med DVD/CD-ROM skjuleren, og den virkede upåklageligt med testdrevet. Jo der findes sikkert specielle drev hvor skuffen er for dyb så løsningen ikke kan lade sig gøre, men så må man købe sig et drev med en sort bezel, man kan ikke gøre alle 100 % tilfredse. Løsningen er utrolig god og lækker.

Løsningen så vi også på det forrige Lian Li kabinet testet her på siden, og jeg håber da helt klart at det bliver normen at inkludere det i fremtidige designs.


Den ene side er forsynes med et plexiglas vindue så der er mulighed for at forsyne sit kabinet med lidt bling bling indvendigt og vise det frem. Det er nærmest også et must med de muligheder der er indenfor vandkøling og gejl idag :)


I fronten sidder der 2 x USB, firewire og lydudgang til mikrofon og høretelefoner, det er der i sig selv ikke noget nyt i men det er en rar ting at have, og det kan skjules af en klap jævnfør vanlig Lian Li minimalistisk designstil.

Generelt finder man ingen plastikknapper, plastikklapper eller noget af det som man spotter så nemt på billige kabinetter, og overalt er kabinet sider mv. monteret med tommelskruer. very nice.



Bagpå sker der ikke det store, her kan man se 120 mm blæseren som nok skal sørge for et godt airflow. Desuden skal det nævnes at der er til alle bagporte er skjulere som kan på og afmonteres, disse er også med tommelskruer.
Coctail
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-04-2005 14:30:51
Svar/Indlæg:
2353/24
Du skriver "I toppen af kabinettet finder du monteringspladsen til en 120mm radiator med vifter."

Men på dette billede er der da plads til 2 120mm blæsere




B@NG
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-04-2005 18:38:23
Svar/Indlæg:
3640/1231
Det bagerste hul er vist til udsugning til strømforsyning og ikke til blæser ;)



#3
MO
 
Superbruger
Tilføjet:
04-04-2005 19:08:54
Svar/Indlæg:
567/286
Jeps, det er det. Og beskrivelsen under afsnittet "Studiedatas Beskrivelse" er ikke min beskrivelse men studiedatas ;)



SuperflyDK
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-04-2005 14:18:04
Svar/Indlæg:
1503/128
MO>> Jeg tror godt jeg kan forklare retningen på airflowet. Der kan være omkring 1 grads lavere temperatur nede i bunden af et kabinet (ved gulvet somregel) end der er 50 cm længere oppe (der hvor den blæser ud ved CPU'en), så man trækker altså koldere luft ind ved at gøre det på denne måde.

Ellers en fed test af et fedt produkt!