Test: Corsair Vengance C70 kabinet

Kabinetter d.  09. august. 2012, skrevet af Capiz 3 Kommentarer.  Vist: 14163 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Capiz
Oversættelse: Capiz

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 945,00
Produkt udlånt af: Corsair
DK distributør: Coferro.dk

Layout / Design


I mine øjne udstråler dette kabinet råstyrke og brutalitet. Men hvad gemmer sig egentlig bag det vilde ydre. Kabinettet er ikke umiddelbart særlig tungt og med det i tankerne, er der jo faktisk heller ingen lyddæmpning eller isolering. Det minder mig faktisk lidt om den klassiske militære jeep.

 

    
 

Først syntes jeg lige vi skal tage et kig, på kassen som kabinettet kommer i. Simpelt og forklarende illustrationer på siden, så man i grove træk kan se hvad man kan forvente af kabinettet.
 


 

Nu er kabinettet kommet ud i det fri og der er noget jeg ligger mærke til med det samme, på siden er der en kæmpe rude, hvor der kan monteres 2 stk. 120/140mm blæsere. Der er med en side som denne, rig mulighed for at kunne dekorere med farver og bling bling, så man rigtig kan prale til diverse LAN event. Lågen bliver afmonteret med et låsesystem, hvor man åbner for et hængsel og hægter af. Pladen skal tages lige op og ikke som på de fleste andre, hvor den skubbes bagud.

 


 

I bunden er der to fødder med gummi, så den står solidt fast. Det afhjælper også lidt til resonans. Man kan i bunden også se 2 filtre. Under udpakningen, blev jeg noget forundret, for som jeg nævnte tidligere, er dette kabinet designet til gamere, der tager pc’en med til LAN events og lignende.
Men filtrene sidder løse, dvs. at de falder ud, hvis man tilter kabinettet en smule, hvilket jeg syntes er total til grin. Man kunne let have lavet en låsemekanisme, men det er nok desværre en designfejl. Jeg brugte et par stykker tape i testen, så blev de siddende.


 

Et kig på toppen og man ser straks, der er plads til et par store blæsere. 2 stk. 120mm eller 2stk. 140mm og en smart ting de har overalt på kabinettet, hvor der kan monteres blæsere, valgt at fylde hullet med en gummiring, så man igen får elimineret vibrationer fra blæserne. Smart påfund, for det virker.
Låsene i hver side, 2 stk. og håndtagene i front og bag. Håndtagene er smarte og behagelige, der gør at kabinettet virker en smule lettere at håndtere.

 

På kabinettets bagside, kan man se at PSU skal være i bunden, 8 udvidelsesmuligheder, 120mm blæser I/O panel, samt 2 udtag til slanger for ekstern vandkøling. Til disse huller, er der desværre ikke nogen gummiring, hvilket kunne gøre det en smule bøvlet at undgå huller på vandslangerne, med tiden.
 


 

På fronten, er der hvor jeg er blevet mest nysgerrig. Hvis vi taget det hele i rækkefølge, ser vi tænd/sluk knappen, i en fornuftig farve, holdt på plads af en metalplade. Den er stor og rød, ikke til at undgå at se. Dog havde jeg forventet en mere normal klik-lyd når man trykkede på knappen, men det er nærmere sådan en touch knap – men så er det godt der er lys i knappen, når maskinen er tændt, så man ikke kommer til at slukke for den igen. Et mat stykke hvid plastik, til HDD aktivitet. Hovedtelefon og mikrofonstik, samt 2 stk. USB 3.0. En genstart knap, under beskyttelsesglas, sort med gule skrå striber.


 

Det eneste der skiller sig forkert ud, er den ”grimme” blå USB3.0 stik. Det kunne man måske godt have malet grønne, for at fuldende den seje stil.
 


 

Lige et lille billede af, hvor man kan se hvordan håndtagene ser ud, når de er taget op.

 

Man kan tage front af og her kan vi se at pladerne til 5,25” dreve, er i metal, som også skal klikkes ud. På næste billede, ses en plade, hvor man kan se hvordan låsesystemet ser ud. Rigtig smart og man fornemmer den gennemførte stil.

    
 

Fronten af og vi kan se ind til HDD pladserne, samt 5,25” pladserne. Det hele er skruet eller nittet sammen, for at holde den simple militære stil.

 


 

Et kik inde i kabinettet, afslører 2 blæsere, inde i kabinettet, hvilket for mig at se, virker en smule mærkeligt placeret, for placeringen giver ikke den bedste køling af harddiskene, men da dette kabinet er til gamere, er det jo ret fint, at disse 2 kølere hjælper til at give masser af luft til grafikkortene. Begge HDD kasser, kan tages ud, hvis man skulle være interesseret i at modde med vandkøling etc. På den nederste harddisk boks, er der i toppen 3 pile, så man kan se hvordan boksene skal monteres – et tydeligt tegn at Corsair virkelig har gjort noget ud af detaljer i dette kabinet.
 

     

På bagsiden kan vi se et forholdsvis stort hul til kølemontering på bundkortet. 3 plastik holdere, til kabler på bagsiden. Et smart påfund og for en gangs skyld, er der mere plads på bagsiden af bundkortpladen, end jeg har set før, hvilket skulle gøre det nemmere at skjule sine kabler og dermed få et mere stilet indre – ret fedt.

 

Øverst på de to harddisk bokse, er der i toppen 4 pile, så man kan se hvordan boksene skal monteres – et tydeligt tegn at Corsair virkelig har gjort noget ud af detaljer i dette kabinet.


 

Der er 3 store gummikabelføringer, som er meget fleksible og gør det bestemt nemmere at få kablerne drejet på plads så fint som muligt.

 

Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
09-08-2012 10:24:11
Svar/Indlæg:
15982/637
Kunne jeg godt finde på at nuppe og "modde" videre på hvis det engang kom ned i pris.

Så ville jeg føre det lidt hen i samme stil som:





The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
09-08-2012 13:10:05
Svar/Indlæg:
4741/1690
LOL - nice....


Gamer_Kate
 
Nørd
Tilføjet:
29-06-2013 10:44:20
Svar/Indlæg:
304/3
# awesome klare til en gang krig 😛