Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1493,00
Produkt udlånt af: Gigabyte
DK distributør: Komplett.dk

Software

Når man har stoppet CDen i drevet, bliver man præsenteret for denne menu. Det nemmeste er så bare at sige ja tak til Install all og så læne sig tilbage og afvente installationen. Der er 6 knapper under Chipset drivers, så de kommer lige her i komprimeret form.

 

  

  

Det er faktisk et udmærket stykke software og som man kan se på billederne kommer man fint omkring f.eks tekniske manualer, link til producenten, link til downloadcenter og mulighed for at installere de medfølgende applikationer såsom Norton internet Security og eventuelle nye programmer som måtte komme til hen ad vejen.

 

Et andet lille smart program er @BIOS som kan updatere din BIOS fra Gigabytes server og der er selfølgelig mulighed for at gemme den gamle først.

 

Et overclockningprogram følger der selfølgelig også med, det er Gigabytes Easy Tune 6. Jeg prøvede at trykke på den gule knap i midten og vupti så kørte systemet med de angivne værdier og det var da supernemt.

 

   

På knappen memory får man info om sin ram for hvert enkelt slot, samt timings for de enkelte frekvenser. På CPU knappen får man info om CPUen. 

 

 

Smart knappen kan bruges til at ændre Temp og PWM for motherboardets blæsere. På den sidste knap HW Monitor kan man ved hjælp af skydereændre på spændinger og instillinger for hvornår der skal gives alarm for TEMP eller RPM.

Derudover medfølger der software bl.a. til Backup og xpress recovery som kan hjælpe med at få gang i et system der er gået ned. Extrem harddrive er software er til at hlælpe brugeren til at opsætte RAID funktionaliteten som er indbygget i Chipsættet og programmet Auto Green kan hjælpe med at holde styr på systems strømsparefunktioner.Q-Share er et program til Datadeling.

 

På næste side ser vi på testen.

dryz
 
Superbruger
Tilføjet:
28-08-2012 19:36:45
Svar/Indlæg:
519/32
Fin test (som sædvanligt). Ja, prisen er horribel, som du nævner. Det ser dog ud til at det kan fås for 1493,- hos computersalg.dk pt.. Sammenlignet med 1531,- for en UD5H skal Thunderbolt være meget vigtigt for én, for at vælge dette bundkort, imo. Sært at udkonkurere sig selv oO


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
28-08-2012 22:04:39
Svar/Indlæg:
2045/273
#1
Lige mine ord. Det er da muligt at thunderbolt hen ad vejen blir den nye standard for eksterne enheder og skærme, men så burde Gigabyte vel nærmere sænke prisen på netop dette bundkort for at få udbredt thunderbolt endnu mere. 😀 Prisen er rettet ind. 🙂


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af Renissen2 d. 28-08-2012 22:10:41.