Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: http://www.MSI.com.tw
Produktet distribueres i DK af: http://www.InterData.dk
Link til producentens website: http://www.MSI.com.tw

Test af dual MSI NX6600GT-TD128E



De to gange vi har haft mulighed for at teste SLi setups har været i forbindelse med Midt-Datas No1 computere og testene har derfor ikke været så omfattende, som en normal grafikkort test. Det råder vi selvfølgelig bod på denne gang, ved at sende 2 stk. Geforce 6600GT igennem de sædvanlige benchmarks i både dual og single setup.



De to kort der er tale om kommer fra verdens førende grafikkortproducent gennem 2 år; MSI aka Micro-Star International. Med snart 20 års erfaring er MSI en af de "gamle" i branchen og de producerer selvfølgelig både Geforce og Radeon grafikkort fra henholdsvis NVIDIA og ATi. Ud over deres grafikkort har MSI også et stort sortiment indenfor diverse andre PC artikler såsom deres Mega PC barbones, bundkort, servere, optiske drev, MP3 afspillere og meget mere.
Hvis man har en MSI fetich, skulle det være muligt at samle en PC bestående af udelukkende MSI komponenter med et par enkelte undtagelser - det bliver ret svært at finde en processor med MSIs logo.



Grafikkortene der står for skud, er af modellen NX6600GT-TD128E - PCI Express selvfølgelig. Som navnet antyder, er grafikkortene udstyret med 128MB RAM og tilsammen skulle de kunne tilfredsstille de fleste brugeres behov.