Test: DashDrive HV610 USB 3.0

Harddiske d.  22. september. 2012, skrevet af Renissen2 3 Kommentarer.  Vist: 10719 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: AData
DK distributør: Techdata

Layout / Design

 

Sådan tager designet sig ud på denne ADATA HV610 USB 3 Harddisk. Temaet er "Street Gear". Det er så en front og bagside med ca. 2/3 dele dækket af et stort areal af puslespilsbrikker som en støbt del af dekorationen. Felterne er for hver anden brik nedsænket i plastikken og samme felter er så også med ru overflade, hvorimod resten står i spejlblank hvid plastik.

Kabelholderen er også i plastik, og leveres sammen med disken i en gennemsigtig blå farve og den kan afmonteres, hvis man slet ikke vil have den på eller hvis man vil udskifte den med en anden farve. Den kan fås i rød, orange og violet ihvertfald på ADATAs hjemmeside, men om de andre farver bliver til at købe som tilbehør herhjemme er jeg faktisk ikke klar over.

Her er et udsnit af puslespil mønsteret i nærbillede, så man rigtigt kan se forskellen på det ru område og det blanke. Det ser nu også ud af mere på en sort disk som i dette tilfælde. Jeg synes personligt meget godt om mønsteret på disken, men ville nok vælge at have den stående uden ledningsholderen på.

    

I bunden af disken er der en kraftig Blå LED, som indikerer læsning/skrivning. Denne USB3 harddisk fremstår i sin helhed ganske robust og vil sikkert kunne modstå en del knubs i det "byliv", som den egentlig er tiltænkt. Desværre er jeg lidt betænkelig ved om det nu også holder i det virkelige liv, da der ikke med i kassen er en lille pose/sleeve til at beskytte den yderligere. De stik som den alt for korte ledning stikkes ind i er et microUSB-stik og hvor meget taskefnuller og andet snavs er det mon lige det klarer i det lange løb? Selvfølgelig skal jeg også være fair med hensyn til ledningens længde og sige, at har man en bærbar, så er længden da rigelig, men har man USB3 stikkene siddende bag på en desktop, så varer det ikke længe, inden man styrter ud og køber en længere.

 

Så er det blevet tid til software.

bigthomase
 
Bruger
Tilføjet:
22-09-2012 10:34:17
Svar/Indlæg:
41/1
Hvor 3 for teknologien?
At USB 3,0 har været ude længe, gør den jo ikke dårligere.


The
 
Chefredaktør
Tilføjet:
22-09-2012 12:56:37
Svar/Indlæg:
4741/1690
#1

3 er lig med gennemsnit - hvis den kun havde USB 2.0 havde den nok kun (vil jeg tro) fået 2 i rating.


bigthomase
 
Bruger
Tilføjet:
22-09-2012 13:23:09
Svar/Indlæg:
41/1
ahhh på den måde. Så er det jo svært at komme over 3 på den front 🙂