Test: PQI Air Card 8GB

Netværk d.  03. februar. 2013, skrevet af Capiz 1 Kommentarer.  Vist: 7439 gange.

Korrekturlæser: Verdenshersker
Billed behandling: Capiz
Oversættelse: Verdenshersker

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 492,00
Produkt udlånt af: PQI
DK distributør: n/a

Software

 

På trods af jeg ikke kunne få forbindelse, skal I alligevel have en idé om hvorledes, det vil se ud, når man prøver at tilslutte, og prøver at bruge programmet, der skulle modtage billeder, musik og video, samt kunne se indstillinger.

De første billeder er af PQI air+ programmet, jeg har hentet i Google Play butikken. Programmet er gratis, hvis nogen skulle være i tvivl.
Man skal dog have forbindelse via WIFI til kortet,for at kunne bruge programmet.

Hvorledes man tilslutter til WIFI kortet, ses nedenunder.
 

Når man har tændt kameraet går der op imod 25 sekunder før, WIFI delen er aktiv, og man vil som ses på første billede, kunne se PQI Air Card. Det lykkedes mig nogle få gange at få forbindelse til kortet, men aldrig så lang tid, at jeg kan nå at se nogen af de billeder, jeg rent faktisk får taget med kortet på min smartphone/tablet.

På næste billede kan man se, at PQI Air Card er udenfor rækkevidde, men det er lige gyldigt om, de ligger op og ned af hinanden, telefon og kamera, eller om jeg står
20 Meter væk, det kan ikke for mig lade sig gøre at opretholde en fornuftig forbindelse.

På næste side har vi testen

craZyfighter
 
Superbruger
Tilføjet:
05-02-2013 20:37:15
Svar/Indlæg:
358/21
Hvad siger pqi til at lortet ikke virker? Vil gerne se testen med et kort der virker istedet ellers kan man lige så godt bruge et helt almindeligt sd kort. 😕
Mvh crazyfighter