Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: http://www.Sapphiretech.com
Produktet distribueres i DK af: http://www.ITButikken.dk
Link til producentens website: http://www.Sapphiretech.com

Kortet





Ligesom med det tidligere testede Sapphire ToXic X700PRO har dette kort også fået et blåt PCB i stedet for et rødt. Køleren er selvfølgelig i matchende blå farver og hvis nogle af jeg synes i har set noget der ligner, så tror jeg ikke i tager helt fejl. Noget kunne tyde på at Sapphire har allieret sig med Zalman og fået lov til at bruge deres VF700 grafikkort køler. Det kunne selvfølgelig også være NorthQ der er på spil, hvis ikke det var for det lille Zalman logo på mærkaten, men den diskussion lader jeg bare ligge.
Efter vægten at dømme, så er det AlCu udgaven vi har med at gøre og sammen med den kommer der også et par passive køleprofiler til RAM modulerne.



Vender vi bagsiden til er der yderligere 4 RAM moduler med passive køleprofiler monteret. Der skulle vist ikke mere herske nogen tvivl om, at det er en Zalman køler vi har med at gøre.



Som de forrige X800XL kort vi har testet, er dette kort heller ikke udstyret med et ekstra strømstik, da PCI Express portens forsyning er tilstrækkelig. Det kan muligvis betyde lidt dårligere OC potentiale, men også et lavere strømforbrug og dermed mindre varmeudvikling.



Kigger vi på de tilgængelige stik, så er der det sædvanlige udvalg, som inkluderer 1 DVI stik, 1 VGA stik og 1 TV-out stil til S-Video, component og composite.



Lidt tættere på RAM køleprofilerne. Som sagt er disse passivt kølet, men finnerne på VF700 tillader, at luften fra blæseren også rammer RAM køleprofilerne, så helt passivt er det dog ikke.



På bagsiden må man dog nøjes med ren passiv køling af RAM, men det skulle forhåbentlig ikke blive noget problem.
mr.don
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-05-2005 20:19:22
Svar/Indlæg:
1762/36
Den skal nok nå at falde i pris inden fir den næste måned, for det er sku da lidt mystisk at det er billigere at købe et Standard X800XL og en VF700 AlCu.

Tror BTW kun at det er en VF700 Al (ren alu) køler der sidder på. Det kan du jo finde ud af ved at kradse lidt på de midterste lameller...



Woodgnome
 
Elitebruger
Tilføjet:
16-05-2005 02:33:56
Svar/Indlæg:
1888/560
#1 tjaa, den med prisen er lidt underlig, men jeg holder nu stadig på at det er en Al-Cu - lidt fordi der er en del vægt bag den og lidt fordi, at der kun findes en Al-Cu og en Cu udgave på Zalmans hjemmeside :)