Layout / Design
Kabinettet forfra. Fronten er en stor plastplade med isat finmasket mesh, så det samtidig udgør et filter for de 2 frontblæsere. Der er plads til 2 stk. 5,25" drev til venstre og 2 stk. 3,5 "/ 2,5"/ SSD drev i X-Dockens 2 båse i højre side. I toppladen er der også masser af meshgitter samt en mulighed for at montere en 200mm blæser. Kabinettet leveres også i en udgave med acrylplade i toppen og deri kan man så ikke montere den store topblæser.
Her er sidepladen monteret og der er et meshgitter så der kan komme masser af luft ind/ud af kabinettet. Øverst i hver side er der et indbygget plasthåndtag, så man lettere kan transportere kabinettet.
På bagsiden af kabinettet er der også masser af mesh i de åbninger hvor der kan monteres en 120mm blæser og forneden 2 stk. 80mm blæsere til eventuel køling af 2,5" harddiske, hvis man installerer sådan nogle.. Både toppladen og sidepladerne er monteret med fingerskruer, som gør af- og påmontering dejligt nemt.
Højre side er mage til venstre side igen med mesh og håndtag. Kabinettet står på nogle rektangulære plastfødder med et indlæg i gummi, som er med til at dæmpe vibrationer fra kabinetets hardware.
Et kig ned i kabinettet oppefra viser tydeligt at der er masser af plads til at trække sine ledninger både på begge ender af bundkortspladen og også helt i forkanten. Derigennem kan man faktisk trække sine powerkabler til bundkortet og det er faktisk også muligt at trække SATAledningerne til bundkortet under bundkortpladen i fronten Så der er rige muligheder for at få strikket sine ledninger helt efter eget hoved. Blæserne i fronten kan monteres direkte på bundkortet hvis der er stik nok til det. Ellers kan de bare tilsluttes et Molexstik og få power direkte fra PSUen. Alle ledningerne til frontens USB 3.0 stik, audio og bundkortets systemledninger og LED stik er fint samlet her i midten og så rigeligt lange. Kabinettet er nittet sammen og det er for så vidt ikke nyt. Her er det dog på de særlige punkter som f.eks. hjørnerne der er kritiske for kabinettets samlede styrke sat sammen med hele 2 nitter.
Så er vi skiftet til testbænk modellen. Det vil så sige kabinettet uden topplade og sideplader. Her er det holderne til PCIE kortene der skal fokuseres på. Der er hele 7 stykker, så et setup med triple grafikkort kan sagtens lade sig gøre her. Til højre i bunden ses filtpladen som PSUen står ovenpå.
Her har jeg afmonteret hele frontpladen. Den sidder kun med 5 plastlåse og er rimelig nem at afmontere, hvis man lige vil montere et par større blæsere f.eks. 140 mm i stedet for 120 mm blæserne eller en lukket vandkølingsenhed med 2 blæsere f.eks. en Corsair H100, så er der masser af plads at gøre godt med her.
Under PSUholderen er der et inbygget filter som man lige kan trække ud ved behov og støvsuge eller vaske, da både ramme og filter er lavet i plast.
Der er tænkt lidt på vandkølingsfolket, da der er 3 plader i bagsiden som man lige kan sætte en stor skruetrækker i og knække de to små "svejsninger" som holder pladerne på plads. Man må så selv se om man kan finde nogle tyller der passer eller montere noget kantbeskytter i hullerne. Kabinetserien er jo også produceret med øje for det høje luftflow, så derfor nok denne lidt halvfærdige løsning til vand.
På højre side af kabinettet her i testbænk udgaven, ser man lige ind på 2,5" holderen med plads til 4 stk. HDD eller SSD enheder. Helt til højre ses låsene til 5,25" enhederne. Det er dejligt simpelt med en låsemekanisme i kun den ene side. Skub låsen mod "open" til højre og isæt f.eks. et dvd drev skub låsen til venstre mod "lock"og drevet er låst.
Her i venstre side af testbænken er der ikke meget at skrive om, man ser bare ind på x-dockens harddisk kasse og i højre side kommer PSUen til at sidde senere.
På næste side smider jeg lidt hardware i kabinettet.