Test: Rollei SP Modelbilo

Diverse d.  22. december. 2012, skrevet af Lenze 2 Kommentarer.  Vist: 7837 gange.

Korrekturlæser: Sheik3n^
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Sheik3n^

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Rollei
DK distributør: Coferrodetail.dk

Software & Test

 

Både mig og min knægt har kørt rigtig meget med SP Auto, og det har været rigtig sjovt. Selve bilen reagerer fornuftigt på indput dog kan der engang imellem forekomme en smule forsinkelse fra man eksempelvis trykker på accelrer og til bilen faktisk begynder at flytte på sig. Det er dog til at leve med, og det er også en smule afhængig af hvor meget batteri osv. der er på henholdsvis bilen og transponder. Rækkeviden er ca. 25-30 meter, og bilen har en tophastighed på ca. 4 meter i sekundet og det er faktisk ganske okay størrelse osv. taget i betragtning. Ellers er der ikke ret meget mere at sige ud over, at den fungerer ganske som alle andre fjernstyrede biler.

 


Sådan ser APP´en ud på henholdsvis Auto og Copter

     
Når programmet åbnes får man muligheden for at vælge "Start", som leder dig hen til en ny menu med "Hjælp" "Play"" og "info"

     
Vi klikker på "start" og herefter får du muligheden for at vælge "Touch" eller "Motion" hvilket vil sige at bilen styrer alt efter hvilken side du hælder din tlf til.
Jeg synes personligt selv at touch delen fungerer bedre end motion, men det er nok mest en smagssag.

 
Her ser du hvordan motiondelen ser ud, læg mærke til de små ikoner over styreaksen som er: skift mellem Touch og motion, Rotér skærmbillede og hjælp menu.   

     
Under menuen "Info" finder du informationer omkring versionsnummer og link til producenten. Under "Hjælp" er der en ganske fin quick guide, som dog er på engelsk.

 

 

p0Pe
 
Elitebruger
Tilføjet:
22-12-2012 16:52:08
Svar/Indlæg:
3100/53
hvorfor opgive farten i meter/s? Ville det ikke være lidt mere håndgribeligt for de fleste personer at sige at den kan køre knap 15 km/t 🤣


freak_master
 
Redaktør
Tilføjet:
23-12-2012 02:05:44
Svar/Indlæg:
6368/477

hvorfor opgive farten i meter/s? Ville det ikke være lidt mere håndgribeligt for de fleste personer at sige at den kan køre knap 15 km/t 🤣

p0Pe skrev d. 22-12-2012 16:52:08


Det lyder bedre 😀