Test: Antec H2O 920V4

Køling d.  25. januar. 2013, skrevet af freak_master 1 Kommentarer.  Vist: 10307 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: freak_master
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 750,00
Produkt udlånt af: Antec
DK distributør: Antec

Software

Designet er blevet lidt mere mørkt mod Chill Control V. Egentlig havde jeg hellere set det gamle design, men skidt er det nye her nu heller ikke. Ligesom version 5 kan man stadig vælge hurtigt oppe i højre hjørne om man vil have fuld skrald, stille eller selv sætte tingene som man vil have dem. Det første billede vi mødes med giver os informationer om pumpe hastighed, blæser hastighed samt temperaturer på både CPU og vandet. Hvorfor CPU temperatur ikke vises ved jeg ikke, det blev vist under testen men dagen efter jeg startede systemet op vil den bare ikke vise CPU temperatur her længere.

 

Næste fane giver os mulighed for at holde øje med udviklingen af temperaturer samt blæser hastighed.

 

Tredje fane giver os mulighed for at ændre på hvornår blæserne skal skrues op og ned i forhold til hvor varm CPU'en er. Her ser vi på Extreme profilen der godt kan larme en del hvis CPU'en kommer over de 65 grader.

 

En ting der ikke var mulighed med V3 er dette, nemlig at skifte lys i kølehovedet. Det er muligt at få lyset til at ændre sig hvis CPU'en rammer en bestemt temperatur, det er også muligt at få lyset til at blinke.

 

Sidste fane giver os mulighed for at sætte programmet op. Det kan startes op sammen med Windows og startes op i baggrunden. Det er muligt at få en notifikation hvis temperatur bliver for høj, en ting du selv kan sætte. Køre blæserne for langsomt er det også muligt med en notifikation. Programmets udseende kan også ændres, samt sprog og hvorvidt den målte enhed skal være Fahrenheit eller Celcius.

 

På næste side tester vi.

DTU_XaVier
 
Elitebruger
Tilføjet:
31-01-2013 16:11:50
Svar/Indlæg:
2786/120
Hvordan kan man bekræfte hvilken version af køleren man får? Hverken EDBpriser eller forhandlerne lister hvilken version de har på lager :)

MVH.
Toke