Test: Itenso Tablet TAB814

Smartphone/tablet d.  27. februar. 2013, skrevet af Capiz 1 Kommentarer.  Vist: 21817 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: Capiz
Oversættelse: noXpert

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1011,00
Produkt udlånt af: Intenso.de
DK distributør: Coferrodetail.dk

Software

 


På trods af at dette er en billig tablet, så har den allerede Jelly Bean OS. Der er mange genkendelige android apps, men også nogle nye, som vi skal kigge nærmere på herunder.

 

Startskærmen er rimelig standard, der er ikke noget specielt at nævne. 7 ikoner på den lange led, og 6 ikoner på den korte. Der er mulighed for at indsætte widgets, såsom den vejr-appd vi kan se på startskærmen.

 

Den komplette app oversigt. Ikke anderledes, end vi har set på alle andre Android enheder.

 

FileManager - en smart lille feature, som gør det nemt at overføre data mellem enhed og SD-kort, eller hvis man skal flytte rundt på filer internt på enheden.

 

Som noget helt anderledes er der ingen Google Play Store - men i stedet et AppCenter, hvor jeg til at starte med troede, man kun kunne bruge og installere de apps der var tilgængelig der. Men hvis en app ikke ligger i AppCenter, så hentes app'en igennem Google Play Store. Underligt, og ganske unødvendigt at implementere en dårlig udgave af en appstore, og specielt dumt, når man alligevel skal igennem Google Play Store, hvis app,en ikke findes i AppCenter.

 

Der er en musik/videoafspiller på tab'en, som fungerer helt eminent. Der er mulighed for at søge efter sangtekster, når man hører en sang. Det var dog ikke lige muligt med det udvalg, jeg havde tilgængeligt.

 

Musikafspilleren virker rigtig godt, men den kan desværre ikke være afspiller for streaming programmer, ligesom DSvideo til Synology. Lidt ærgerligt, for det er virkelig en god afspiller.

Selvom softwaren til denne tablet er lidt mangelfuld, eller i hvert fald anderledes end set på mange Android enheder. Så undrer det mig, hvorfor man ikke har valgt at bruge Google Play, men i stedet en alternativ "butik" som så henviser til Google Play, hvis programmet ikke findes i AppCenter.
Men medieafspilleren fungerer godt. Dog vil jeg sige at der findes mange gode gratis alternativer, som byder på bedre afspilningsmuligheder.

 

Ferns
 
Korrekturlæser
Tilføjet:
27-02-2013 08:50:14
Svar/Indlæg:
1442/81
Tak for en go' test af et produkt der er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

Det er i hvert tilfælde ved at være der, hvor jeg kunne overveje at prøve sådan en fætter af.