Layout / Design
Foran boksen ser vi en lille USB 2.0 port, ellers ingen ting.
Begge sider har intet at byde på, udover et flot sort finish.
Bag på ser det lidt interessant ud. Intel har smidt en gigabit netport i boksen. Der er også kommet 2 HDMI porte, så der kan være 2 skærme til på samme tid. Chipsettet understøtter 3 skærme, så hvorfor Intel ikke gør brug af det tør jeg ikke sige. Vi ser også 2 USB 2.0 porte. Chipsettet i boksen understøtter USB 3.0, og hvorfor Intel har valgt at bruge 2.0 porte istedet tør jeg ikke sige, men jeg synes bestemt USB 3.0 ville være at foretrække.
Ovenpå ser vi igen et flot sort finish sammen med en start knap og en LED der viser harddisk aktivitet.
Indtil videre har vi kun set meget lidt ventilation, dog har bunden af boksen et stort område hvor der kan trækkes luft fra. Fødderne er lavet af gummi, og skruer man disse ud skiller man boksen ad. En fed ting her er af når man skal skille boksen ad for at montere RAM og andet hardware, falder skruerne ikke ud, de bliver holdt af en lås.
Kigger vi indenfor ser vi med det samme manglerne, der er ingen RAM, ingen harddisk eller noget trådløst netkort. Det er muligt at tage bundkortet helt ud af boksen, men alt der skal arbejdes med gøres på denne side, så det er ikke nødvendigt.
Intel har været så venlige at sende et par ting med til boksen som normalt ikke sendes med, nemlig et mPCIe trådløst netkort samt en mSATA SSD. Netkortet hedder Intel Centrino Advanced-N + WiMAX 6250. Netkortet understøtter Intel WiDi som er streaming af skærmbilledet via WiFi som DLNA enheder kan aflæse. SSD'en er en Intel 310 80GB og har en læse hastighed på 200Mb/s og en skrivehastighed på 70Mb/s. RAM har vi ikke fået nogle af, men heldigvis har jeg et par 2GB 1333Mhz DDR3 SO-DIMM som kommer i boksen også.
Netkortet skal ligge nederst, og skruen er i forvejen sat i bundkortet. Skruen skrues ud, og netkortet sættes i skævt oppefra og presses ned, derefter spændes skruen. Til sidst skal antennen sættes til, det er de to kabler der hænger løst inde i boksen og passer direkte på netkortet. Kablerne går ud til boksen og laver boksen til en stor antenne, da boksen er lavet i metal.
Ovenpå netkortet er der plads til SSD'en. Igen skal skruerne i bundkortet skrues ud, SSD'en sættes i skævt oppefra og presses ned. Derefter spændes skruen, og SSD'en er installeret.
RAM sættes i skævt oppefra ligesom med netkortet og SSD'en, og presses derefter ned, dog skal der ingen skruer til, RAM blokkene bliver låst af sig selv og er derefter installeret.
Bagpladen er kommet på igen og vi sammenligner her boksen med en dåse coca cola for at kunne fornemme den lille størrelse.