Test: Antec dBs headset

Lyd d.  26. juli. 2013, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 5409 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Pizzadude

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 158,00
Produkt udlånt af: Antec
DK distributør: Antec

Test


Så er vi kommet til den lidt sjovere del, nemlig selve testen. Jeg har hovedsageligt afprøvet sættet med musik, da Antec sætter fokus på det område selv. Jeg har dog også afprøvet sættet i både spil og film/tv, så vi får et nogenlunde helhedsbillede af hvor godt de klarer sig.

For god ordens skyld skal jeg lige informere jer om, at det hele er testet uden nogen speciel former for lydkort. Det vil sige, det er lyden som de fleste af os vil opleve den enten på computeren eller telefonen uden diverse lydkort osv.



Spil
I spil leverer dBs et nogenlunde godt lydbillede, dog en smule til den skingre side ved de højere toner. Bassen i dBs virker rigtigt god i spil, og det lyder ganske fornuftigt når en granat springer ved siden af dig eller der flyver et fly hen over hovedet på dig. Det er dog ikke et sæt der er lavet til spil, og det klarer sig også kun lige omkring middel karakter, kan dog sagtens bruges hvis man ikke har andet ved hånden efter min mening.

Film/Tv
Til film og TV klarer dBs sig også nogenlunde fint, dog synes jeg at lyden generelt kan blive en smule mudret i de lave toner, men dog ikke så meget at man intet kan forstå. Til prisen på 158,- så er det helt sikkert et sæt jeg selv ville kunne bruge hvis jeg skulle på ferie eller på farten.

Musik
Så er vi nået til det som Antec reklamerer med skulle være dBs´s stærke side, musikken. Jeg har valgt at lytte til 3 forskellige genrer som jeg mener kommer igennem hele spektret. Først valgte jeg at høre til en gang techno/dance musik, og her klarer de sig ganske godt. Tonerne går fint igennem og man får en fin bas på de tunge thumps. Dog er bassen en smule mudret når den skal helt ned i de lave tunge toner og på de helt tunge bas numre kan det hele godt flyde en smule sammen. Til anden test valgte jeg at høre noget rock/pop med Beastieboys for at høre hvordan de klarede sig med den genre. Her synes jeg igen dBs klarer sig ganske fint og giver en fin fyldig lyd. Det virker helt sikkert til at være dBs´s stærke side når man spiller rock/pop. Til sidst valgte jeg lidt Mozart for tjekke de højere toner, gik det helt okay. Dog var jeg ikke videre imponeret. De klarer opgaven, men i de høje toner godt kan blive en smule for skingert for min smag.


På næste side kommer konklusionen på det hele.