Test: Arctic Charger PRO 4

Diverse d.  24. september. 2013, skrevet af Bonghætte 1 Kommentarer.  Vist: 6472 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Bonghætte
Oversættelse: Bonghætte

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 143,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout


 



Opladeren er meget grå. De orange detaljer er fine, og gør at produktet skiller sig lidt ud. Jeg havde dog gerne set den komme i farver magen til deres Powerbank batterier og bluetooth højtalere - altså langt mere farverigt end dette. Bløde hjørner gør at produktet føles robust og mindre plast-agtigt.

Input, altså det stik man putter i stikkontakten, sidder på den ene side af opladeren, mens outputs sidder på den anden side. Vær opmærksom på at in- og outputs er på den lange led, så opladeren kommer til at stikke en del ud fra væggen hvis det er dér man sætter den til. Til gengæld fylder den ikke meget i eksempelvis en stikdåse, hvor der stadig vil være plads rundt om opladeren.

Bid også mærke i at stikket til stikkontakten man sætter i opladeren trykkes nedad for at få det på plads. Man kan tænke sig til at tyngdekraften vil få stikket til at falde ud med tiden, men det lader til at være en meget robust løsning. Der skal bruges temmeligt mange kræfter for at få stikket ud, så det skal man ikke være bange for sker.

 

Test


 



 

Under testen har jeg opladet både Arctic Powerbank, Arctic S113BT højtaler og LG Optimus G smartphone på samme tid, og dette har opladeren klaret med snilde.

Min mobil måler omtrent 500mAh opladning i de grå stik, og lige knap 750mAh i de orange stik. Jeg er sikker på opladningen vil gå hurtigere med en enhed der accepterer mere strøm til opladning, da jeg mistænker min LG telefon for ikke at udnytte stikket optimalt. Da det er designet til Apple produkter kan man forestille sig det er her man kan finde endnu mere gavn af produktet.

En opladning af min LG Optimus G med et batteri på 2100mAh vil derfor tage cirka 4 timer med det grå stik, og cirka 2½ time med Fast Charge portene - meget rundt regnet.

Vær opmærksom på at observationerne er læst fra rapporter fra Androids egen kernel. Det er en softwarebaseret aflæser som helt sikkert afviger fra det reelle tal, men det giver en idé om forskellen på de to porte, hvorfor jeg har fundet det relevant at inkludere da jeg ikke ejer en strømmåler, og da slet ikke en til USB.

Yderligere vil jeg gerne understrege at opladeren er pivstille. Den siger ikke en lyd. Grunden til jeg siger dette er at både min LG og min gamle Samsung oplader har en enormt træls pivelyd både når de er belastet og især uden belastning. I forhold til de mest almindeligt inkluderede opladere til smartphones og andet elektronisk udstyr er dette produkt kram. Opladeren er godt robust, har en god vægt, siger ingenting, kommer med alskens forskellige stik og understøtter op til 4 enheder på ethvert givet tidspunkt. Det er altså godkendt!

 

Konklusionen drages på næste side.

Vest-AALB-DK
 
Superbruger
Tilføjet:
24-09-2013 07:47:13
Svar/Indlæg:
247/2
Kunne være jeg skulle købe sådan en til mig selv i fødselsdagsgave idag 🙂