Test: Inno3D GeForce GTX 770 iChill HerculeZ 4GB

Grafikkort, NVIDIA  d.  04. november. 2013, skrevet af freak_master 1 Kommentarer.  Vist: 12375 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: 
Oversættelse: noXpert

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 3700,00
Produkt udlånt af: Inno3D
DK distributør: MMD

Layout / Design

Grafikkortet er tungt i forhold til andre GTX 770 jeg har haft fat i, men det skyldes nok den store køler der fylder hele 3 PCI pladser og er 295 mm lang. Derudover har grafikkortet fået en bagplade, der også giver kortet lidt ekstra vægt.

 

I specifikationerne skriver Inno3D selv, at kortet kun er klar til 2-way SLI, men alligevel ser vi 2 SLI stik. Dette hinter til at vi har fat i et reference PCB fra NVIDIA. Grunden til at Inno3D skriver, at kortet kun er klar til 2-way SLI, er selvfølgelig fordi det fylder hele 3 PCI pladser, og normalt vil der ikke være så langt mellemrum mellem mere end 2 PCIe porte i et bundkort, og mange kabinetter har heller ikke så mange pladser.

 

Inno3D har gjort grafikkortet klar til SLI ved at lave lufthuller både i toppen og i bunden til alle blæserne, så hvis endnu et af disse monstre bliver monteret tæt på blæserne, vil de stadig kunne få luft og køle kortet ned. Grafikkortet skal bruge et 6-pin PCIe og et 8-pin PCIe strømstik.

 

Færdige er vi ikke helt i toppen. Grafikkortet har nemlig også fået en smule show. Det er her den gennemsigtige plastikplade kan monteres. Inde bagved finder vi værktøj til at skille denne ting ad for at monterer plastikpladen.

 

Det viste sig faktisk at der medfulgte to plastikplader. Det første er det monterede, men der medfølger også et blankt, så man selv kan tegne noget der skal lyses op.

 

Jeg blev nysgerrig, da jeg kunne se det var muligt at smide blæserne op på 100 % via en jumper under denne lysplade. For at få lyspladen af skal rammen af køleren.

 

Når rammen er taget af, kan lyspladen afmonteres. Herunder sidder den jumper der gør at blæserne altid vil køre på 100 %. Det ser dog ikke ud til at det er muligt at frakoble lyset i denne plade eller fjerne den helt fra grafikkortet uden at deaktiverer alle blæserne.

 

Og ganske pænt ser det jo ud i mærke med iChill plastikpladen.

 

Tager vi køleren helt af grafikkortet, får vi afsløret et PCB, Inno3D selv har lavet. Der ser dog ikke ud til at være de helt store ændringer i strømstyringen, men NVIDIA tillader heller ikke spændingsændringer. På køleren er der fastmonteret en sort plade, denne plade hænger sammen med lyspladen i toppen af grafikkortet. Den spreder varmen fra strømstyring og RAM hvilket gør, at varmen er nemmere for køleren at fjerne.

 

 

Capiz
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-11-2013 09:05:17
Svar/Indlæg:
1498/226
Det koster 2900 med fragt i tyskland, har selv købt det, og det er 2GB udgaven, det koster 3350 for 4GB.