Test: Mad Catz RAT M Gaming Mouse

Styre-enheder d.  08. oktober. 2013, skrevet af neemos 4 Kommentarer.  Vist: 12130 gange.

Korrekturlæser: xt0m
Billed behandling: neemos
Oversættelse: neemos

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 749,00
Produkt udlånt af: Mad Catz
DK distributør: Fourcom

Test



Første indtryk er rigtig godt. Emballagen af transparent hård plast tog sig godt ud og der var passende med tilbehør. Selve kvaliteten lader også til at være god og der er ingen skønhedsfejl at få øje på. Musen er til gengæld meget lille, men den henvender sig også til kvalitetsbevidste kunder, der ofte spiller mens de er ude at rejse. R.A.T. M både styrer og tracker udmærket og tilmed langt over nogen anden mus til bærbare jeg har prøvet - der vil ikke være udfordringer med at bruge den i spil.

Som sædvanlig har jeg, i diverse spil, testet musen på egen computer, og denne gang har jeg været nød til at få lidt input fra en ung knægt på 10 jeg passer samt min kæreste. Grunden til yderligere to holdninger er primært, at min hånd simpelthen er for stor og jeg derfor har bedt dem hjælpe mig så jeg får input fra brugere med en hånd, der rent faktisk passer til musen når det kommer til spil.

Komfort og daglig brug
I det daglige har jeg ikke haft problemer med R.A.T. M - selv ikke fordi den ikke helt passer til min hånds størrelse. Som med andre R.A.T.-produkter, der kan se let ubehagelige ud på grund af deres kantede design, er komforten faktisk i top. Jeg har ikke følt nogen træthed ved længere tids brug og musen støtter hånden ganske fint. På trods af sin størrelse. For at være helt sikker på komfort og daglig brug fik jeg min kæreste til at bruge den et døgn og hun har kun ros til musen. Ja, og så synes hun farven er kanon.

Oplevelse i spil
Som tidligere skrevet har jeg haft min kammerats mindre hænder med inde over og han har kun positive ting at sige om R.A.T. M. Ifølge ham var det kun på tide med "en mus til os børn". Når jeg selv skal bruge musen eller dens knapper kan jeg simpelthen ikke lægge modstand i at musen ikke rykker rundt. Det ender med at blive forkrampet når det går hurtigt for sig, da min hånd er for stor. Til mere almindelige spiloplevelser, hvor det ikke skal gå hurtigt, har jeg ingen problemer haft. 5D-knappen kan være en anelse kompliceret i starten, men efter noget tilvænning bliver den meget nyttig.

Fejl og mangler
Musen er funktionel og god. Knægten, der gamede oplevede ingen problemer og havde fuld knald på diverse first person shooters. Det eneste jeg som sådan savner er en lås på selve forlængeren: Når jeg spiller kan den forlængede del af musen forskubbe sig, så musen bliver alt for lille.


Konklusionen følger på næste side.

Gamer_Kate
 
Nørd
Tilføjet:
12-10-2013 10:08:41
Svar/Indlæg:
304/3
Fin test af musen, men det er ikke alle kvinder der har små hænder.
Jeg har en stor hånd af en ung dame 😛

Den mus der vil jeg finde rimelig ubehagelig, da jeg har prøvet en lille mus og den gik
ikke :no:
Bruger f. eks den største mus Steelseries har i deres serier, og den passer mig fint :yes:

Dog har nu endnu mere lyst til at få en Mad Catz mus, hvis jeg skulle have en ny 🙂


neemos
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
14-10-2013 18:08:01
Svar/Indlæg:
1129/307
#Gamer_Kate

Jeg undskylder, det er selvfølgelig ikke alle kvinder der har små hænder 🙂

Men kan personligt kun anbefale en mus fra Mad Catz, jeg er ihvertfald super glad for min, og man bliver meget overrasket over hvor god og komfortabel den er.


dean0113
 
Ny Bruger
Tilføjet:
19-11-2013 16:39:50
Svar/Indlæg:
7/0
kan man få en test


dean0113
 
Ny Bruger
Tilføjet:
19-11-2013 16:40:00
Svar/Indlæg:
7/0
kan man få en test