Test: Mad Catz R.A.T 3 Gaming Mouse

Styre-enheder d.  24. november. 2013, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 7181 gange.

Korrekturlæser: xt0m
Billed behandling: neemos
Oversættelse: xt0m

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 346,00
Produkt udlånt af: Mad Catz
DK distributør: Komplett.dk

Test



Som nævnt fik vi musen leveret i en pose og derfor mangler den ordinære købsoplevelse. For mig starter oplevelsen allerede når man får æsken i hånden og pakker det hele ud. Men hvad jeg har manglet på den front, har R.A.T. 3  kunnet opvejet for i ren spilleglæde. Jeg har været virkelig glad for denne lette udgave af R.A.T. Serien. Der skal opgives lidt indstillingsmuligheder og vægtsystem, men til gengæld får man en superlet mus, der er meget præcis.

Som altid har jeg testet musen i min dagligdag, og det vil sige både til almindeligt arbejde og forskellige spil. Denne gang er der blevet testet i Marvel Heroes, Counter Strike Condition Zero og Battlefield 3.

Komfort og dagligt brug
Jeg har sagt det om alle mus i R.A.T.-serien og det forsætter også med denne mus: Den er virkelig god i det daglige og til at surfe nettet med. Udgaven er samtidig den letteste i serien og det gør den bare endnu bedre, da man på ingen måde vil mærke træthed i arme eller hænder. R.A.T. 3 var tilmed udstyret med blød gummibelægning, som virkelig gjorde musen behagelig - især ved længere tids brug. Uden indstillingsmuligheder kan store og lange hænder få problemer med musen; jeg har selv relativt store hænder og havde ikke nogen nævneværdige problemer, men kunne godt se at min hånd ikke skulle være meget større.

Gaming
Specielt ved first person shooters viser R.A.T. 3 sig som et bæst. Præcisionen er fænomenal og den lave vægt gør, at man lynhurtigt har sigtekornet hvor det skal være. Grunden til den store præcision er en optisk enhed på 3500 DPI, der også sikrer accelerationer ikke forekommer når man rykker musen. Det eneste jeg godt kunne bruge var flere knapper, men man er nød til at gå på kompromis for at få den lave vægt. Det er ingen hemmelighed at undertegnede er glad for transformerlooket, men det er ikke kun på grund af det ydre. Designet giver god støtte for ens hånd og gør man uden problemer kan game i mange timer uden at få ømme led.

Musen virker til at være af god kvalitet og jeg kan ingen fejl finde på R.A.T. 3.


På  næste side kommer konklusionen.