Test: Fractal Design Arc Mini R2

Kabinetter d.  13. december. 2013, skrevet af Monberg75 4 Kommentarer.  Vist: 8784 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Monberg75

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 627,00
Produkt udlånt af: Fractal Design
DK distributør: PCB.SE

Konklusion:

Kabinettet som jeg har haft en god uge, var rigtig dejligt og nemt at have med at gøre. Kabinettet har masser af plads med hensyn til harddiske, så hvis man eventuelt skulle have en god server stående med masser af pladser til harddiske samt godt med airflow så er dette kabinet da lige sagen. For udover at det er flot, har det også et glimrende airflow og de gode blæsere kan flytte en masse.
Er det en spille maskine man vil bygge, er der jo også rig mulighed for det da man jo så ikke har brug for alle de HDD pladser. Man kunne sagtens tage de 2 rammer ud, og derved skabe godt airflow til grafikken, som jo skaber en del varme.
Et dejligt og alsidigt kabinet.
 
Innovation/Teknologi - 3
Jeg kan godt lide muligheden for at fjerne de to harddisk rammer hvis man nu bare skal have en spille maskine, og derved have muligheden for at gemme sine SSD væk på bagsiden.
 
Bundle/Tilbehør - 3
Dejligt at se der er leveret tre gode blæsere med så man ikke skal starte med at eftermontere den slags og så er der skruerne der er delt op og forklaret fint på kassen, så det er let at overskue hvilke skruer der er til hvad under montagen.
 
Design/Layout - 4
Designet er ret stilfuldt, elegant og akrylruden gør det bestemt ikke ringere. Layoutet er ganske som man forventer, men det er da dejligt at se at der trods alt er tænkt lidt over detaljerne hist og her, som gummi gennemføringerne i alle huller og SSD montering på bundkort pladen.
Man kunne måske ønske at man kunne samle det hele uden værktøj, enten med fingerskruer eller på anden nem måde.
 
Pris - 3
Prisen er der ikke meget at udsætte på, når man får så mange muligheder for forskellige kombinationer af hardware og så en blæser styring med filtersystem oveni, ja så er prisen faktisk ganske rimelig.  

  


I have had the case for about a week, and it was really nice and easy to handle. The case offers a lot of space regarding harddiscs, so if you should want to build a server with plenty room for harddiscs and excelent airflow then this is the one.
Are you on for building a gaming computer then you do not need all the room for harddiscs, and can remove some of the frames, and thereby create even better airflow for the graphics which we know make a lot of heat.
All in all a nice and flexible casing.
 
Innovation/Technology  - 3
I really like the opportunity to remove the two harddisc frames if you only want a gaming computer and also have the possibility to hide your SSD away on the back.
 
Bundle/Accessories - 3
Nice to see three good fans premountet so you do not have to start with that and then there are the screws which are nicely divided in a couple of bags, and carefully explained by pictures on the box so it is easy to see which screw is for what mounting purpose.
 
Design/Layout - 4
The design is rather stylish, elegant and the window does not make it worse. The layout is pretty much as expected, but it is nice to see there has been thought a little about the details here and there like the rubber protection in all the cable holes and the SSD mounting on the back plate.
You could maybe wish to be able to assemble everything without tools, either by fingersrews or another easy way.
 
Price - 3
There is not much to put on the price, you get many different ways to combine the hardware, a fan controller and a filter system on top, so the price is quite fair.
 



Test: Fractal Design Arc Mini R2
Innovation / Teknologi3
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout4
Pris3
Samlet65%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
M.Beier
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
15-12-2013 23:41:54
Svar/Indlæg:
2084/124
Fin test.
Jeg har leget med kabinettet i en sum tid, det er muligt at benytte 5.25" bays og stadig have triple radiator i toppen, det kræver dog en modificering - ville ellers være et nice touch hvis Fractal Design havde det med i pakken.

Prisen synes jeg er til en 5'er, med undtagelse af den noget mørke plexi rude, er kabinettet perfekt til mit behov... :)

360mm radiator i toppen
240mm radiator i fronten
Fancontroller i 5.25"
SSD på bagsiden
8x 120mm
Alt sammen i en yderst kompakt box...
Derudover er der lige præcis plads til en pumpe + res mellem 25(blæser)+30(rad)+25(blæser) og så til næste 120mm i bunden, ergo er det meget let at få super airflow i kræet... Eneste grund til at jeg ikke har monteret 3 blæsere mere i toppen er at jeg ikke gider at skulle have radiatoren ud når der skal skiftes hardware.

Mit build er følgende ud, dog før de 3 blæsere i toppen og PSU.



las
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-12-2013 11:47:44
Svar/Indlæg:
2151/51
Ja, det er et lækkert kabinet til vand :)

Hvis man ikke kan li' den siderude, så kan man købe en helt clean side fra fractals spare center her:

http://www.fractal-design-shop...

For deres "Solid Side Panel" udgave har nemlig lavet plads til en blæser i siden og det ødelægger det lidt synes jeg.


KleitusIV
 
Redaktør
Tilføjet:
20-12-2013 21:10:27
Svar/Indlæg:
4295/306
Jeg synes det er synd det er så dybt. Det ødelægger lidt pointen med at have et lille kabinet på bordet.


las
 
Elitebruger
Tilføjet:
26-12-2013 22:16:29
Svar/Indlæg:
2151/51
#3 Kabinettet er til folk der vil have seriøs vand i et miditower uden at skulle modde..

Det er jo ikke et specielt lille kabinet, jeg ville da aldrig have det stående på bordet ihvertfald.