Test: Creative Hitz MA2400 headset

Lyd d.  13. februar. 2014, skrevet af neemos 3 Kommentarer.  Vist: 5644 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 299,00
Produkt udlånt af: Creative
DK distributør: Creative

Test



Så er vi nået til testen af Creative´s Hitz MA2400 og jeg vil lige hurtigt løbe igennem under hvilke betingelser testen af er foretaget.

Da det er et headset der henvender sig til den mobile bruger, har jeg testet det udelukkende på min mobiltelefon. Jeg har ikke pillet ved nogen settings og jeg tester samtale samt forskellige musik kategorier.

Musik
Jeg startede testen med at høre lidt rock i form af D.A.D på fuld drøn og her halter MA2400 en smule når volumen kommer helt op. Lyden bliver meget skinger når volumen er i top og det halter gevaldigt med at følge med i selve musikken. Selve lyden ved normalt brug er en smule til mudrede side og jeg synes det godt kan knibe med at høre detaljerne i de forskellige sange, dog stadigvæk godkendt ifht. pris og størrelse på enhederne.

Derefter gik turen til bas land i form af  ”Bass power” og her må jeg sige at MA2400 klarer sig noget bedre end til rocken. De dybe toner er ganske fyldige samtidigt med at jeg fint kan høre både tekst og de bagvedliggende rytmer. Bassen bumper rigtigt godt til trods for at dette er et headset fra deres prisvenlige MA serie med små enheder i.

Sidste skud i bøssen for MA2400 er en tur i poppens verden hvor jeg var forbi og høre ”Roxette live at caupolican”. Igen synes jeg lyden har tendens til at blive en smule mudret og det er svært at høre de forskellige instrumenter. Igen når vi kommer op i de høje toner bliver det meget skingert at høre på.

Samtale
Umiddelbart ligner MA2400 ikke et headset til at snakke i, men det kan man og endda med lethed. Der sidder nemlig funktions knapper på ledningen til at modtage opkald med og styre musikken også. Selve kvaliteten af lyden som jeg har haft under samtaler vil jeg betegne som rigtig god og der har ingen udfald været overhovedet. Modtagerne af opkald fra mig har også betegnet lyden som værende rigtig god uden støj fra vind osv. Det at besvare opkald eller lægge på efter endt opkald er også rigtigt nemt og fungere ved et tryk på en knap, bogstavligt talt.

Komfort og dagligt brug
MA2400 er et on-ear headset og endda tilmed et lille et af slagsen. Så hvis du har sarte ører som undertegnede, så find noget andet. Selve bøjlen er til små hoveder vil jeg vove at påstå, og for denne tester var det svært at sidde med headsettet længere end 10 minutter af gangen. Ret skal være ret, jeg har meget sarte ører, men MA2400 er meget lille i selve bøjlen og da det er on-ear så presser det meget og hårdt mod hovedet. Jeg har dog i vanlig stil haft et par af mine små minions til at hjælpe mig med testningen af længere tids forbrug, og selv for en lille pige på 7 år var kommentaren at hun var vild med farven, men det klemte altså en smule.


På næste side kommer konklusionen.

Gamer_Kate
 
Nørd
Tilføjet:
13-02-2014 13:50:21
Svar/Indlæg:
304/3
Jeg synes det headset ser mega frækt ud 😛


neemos
 
Passiv Hwt crew
Tilføjet:
13-02-2014 14:28:59
Svar/Indlæg:
1129/307
#kate

Bare rolig du er ikke den eneste, alle piger der har været her, 7-8 stk, deres første kommentar har været; det er rødt og hvor er det fedt 😀


Svaret blev redigeret 1 gang, sidst af neemos d. 13-02-2014 14:29:12.


Gamer_Kate
 
Nørd
Tilføjet:
15-02-2014 11:40:59
Svar/Indlæg:
304/3
Tja ok rødt er ikke lige min farve 😕
Hader den faktisk, men jeg elsker grøn 🙂
Men det ser stadig knaldfrækt ud hehe 😛