Test: BenQ BL2710PT monitor

Skærme d.  17. februar. 2014, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 14728 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: neemos
Oversættelse: noXpert

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 3816,00
Produkt udlånt af: BenQ
DK distributør: Fourcom

Specifikationer



Alle specifikationer og features er taget direkte fra BenQ´s hjemmeside.




Her kommer de forskellige features som skærmen har.


Større skærm, mere plads, flere pixels, bedre deal
Med et WQHD display kan du nyde 77 % mere plads end fuld HD. Oveni det tilbyder WQHD 109 pixels per inch som gør at billederne ser skarpere ud end nogen sinde før.



CAD/CAM skærm - Adrig overse en linje igen
Designet med CAD/CAM forbrugere i baghovedet, BL2710PT´s display pilot software sørger for en CAD/CAM indstilling som gør at du aldrig vil overse en detalje igen. Om du har med en simpel eller kompliceret trådtegning at gøre, vil brugere meget lettere kunne se alle detaljerne, du kommer aldrig til at overse en detalje igen.




Animation Mode
For at kunne se de helt små detaljer i de mørkeste områder, har BenQ udviklet Animation Mode, som forstærker lyset i de mørke områder uden at overeksponere lyset. Med 10 forskellige niveauer af lys tilbyder Animation Mode komforten og friheden som alle designere byder velkommen.



En super farveskærm med avancerede hyper betragtningsvinkel, IPS panel og 100 % sRGB
Med BenQ´s avancerede IPS panel og 100 % sRGB farveskala bliver farverne gengivet med den fineste præcision i en ultra bred 178 graders betragtningsvinkel


Del dit skærmbillede med skærmens Display Pilot Software
Programmet Display pilot opdager når skærmen bliver drejet rundt til at stå på højkant og vil automatisk vende skærmbilledet. Med kun et tryk kan du opdele skærmen ved hjælp af softwaren og dermed give dig bedre muligheder for at arbejde.
 



Tynde kanter til et multiskærm setup
BL2710PT´s tynde kanter gør det nemt at have et multiskærms setup. Den tynde kant er med til at sørge for at man får en glat overgang skærmene imellem.
 



Flimmerfri
En normal skærmer blinker 200 gange pr sekund, dog uden at vi kan se det med det bare øje, men det er med til at trætte øjenene. Flimmerfri teknologien fjerner alt flimmeren ved alle lysindstilinger og sørger for at man kan side foran skærmen i lang tid uden at blive træt.


ERGO Skærm
Med alle skærmens indstilingsmuligheder - højde, tilt, dreje og snurre funktion - kan du opsætte skærmen så den passer lige til dig og den måde du vil se på skærmen.

 


Blåt lys
Alle skærme udsender en strøm af blåt lys som er en af de kendte faktorer som er med til at skade øjnene, give hovedpiner og søvnproblemer. BenQ´s unikke blåt lys teknologi er designet til at tage hånd om dagligdags problemerne med at blive udsat for for meget blåt lys. Skift til en af de 4 predefineret blåt lys indstillinger fra OSD hot key (on-screen-display). Du kan vælge mellem (multimedia - 30 % reduktion, surfing - 50 % reduktion, kontor - 60 % reduktion, læse - 70 % reduktion).
 



Læse mode
Denne indstilling efterligner den måde som papir ser ud på ved hjælp af lys, kontrast og ved at skærpe kanterne i skriften. Det gør, at digitale dokumenter ser ud som om du læser dem fra en bog.
 



Øjebeskyttelses sensor
Baseret på belysningen i det rum som du sidder i, vil skærmen automatisk indstille lyset i skærmen igennem hele dagen. Det gør skærmen mere klar at se på og er med til at give dig en bedre oplevelse foran skærmen. Der kan også sættes en "smart reminder" som vil poppe op på skærmen og minde dig om, at du skal huske at tage en pause.
 


Det har ikke været muligt af finde oplysninger om strømforbrug på BenQ website, men heldigvis har TFT Central testet dette, som vi hermed gengiver i kort udgave. Citat  "Vi fandt, at ud af boksen på skærmen brugte 43,3 W på 100 % standardindstillingen lysstyrke. Efter at skærmen var blevet kalibreret, nåede den et forbrug på 25,1 W, og i standb, bruges kun 0,5 W."
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/benq_bl2710pt.htm

 

På næste side kigger vi nærmere på designet.