Test: Icy Box 801

Diverse d.  06. november. 2005, skrevet af Mummelmann 0 Kommentarer.  Vist: 9142 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S
Produktet er venligst udlånt af: www.icybox.de
Produktet distribueres i DK af: www.icybox.de
Link til producentens website: www.icybox.de


Indledning


Kortlæsere bliver efterhånden et mere og mere udbredt supplement, eller ligefrem en erstatning for diskettedrev, der indtil nu ellers stort set har haft eneret på de eksterne 3.5" båse i kabinetterne. Det hænger naturligvis sammen med, at mange af de højteknologiske gadgets vi har i dag, bruger en eller anden form for kort til at lagre data - det være sig f.eks. Mp3-afspillere, mobiltelefoner, digitalkameraer osv. Der er dog en hel del forskellige standarder, så derfor er det nødvendigt for producenterne at lade kortlæserne understøtte flere forskellige korttyper.
Raidsonic har lavet et bud på en intern kortlæser, der understøtter 8 forskellige standarder, som de har valgt at give navnet "Icy Box 801". Navnet "Icy Box" bruger Raidsonic til hele deres serie af storage solutions til private forbrugere - herunder primært eksterne harddiskbokse, men altså også kortlæsere.
Firmaet Raidsonic blev startet i 1999, og efter stor succes i hjemlandet Tyskland, begyndte de i 2004 at ekspandere markedet til andre europæiske lande. Nu er de så nået til Danmark - og lad os se engang hvad de eksempelvis har at byde på.




Specifikationer



Kortlæseren understøtter følgende standarder:
  • CompactFlash (CF)
  • IBM-Microdrive (MD)
  • Smartmedia (SM)
  • MemoryStick (MS)
  • MemoryStick Pro (MS Pro)
  • SecureDigital (SD)
  • Multi-Media card (MMC)
  • xD Picture Card (xDC)

    Herudover har kortlæseren 2stk USB 2.0 porte i fronten.




    Pakkens indhold





    I pakken er der 2 manualer - en på engelsk og en på tysk. Her ud over er der en driver-cd til Windows98/2000 og Mac OS, et kabel til tilslutning af de ekstra USB-porte, der er på kortlæseren og selvfølgelig selve kortlæseren.