Test: GAMDIAS GMS 1100 ZEUS Gaming Mouse

Styre-enheder d.  14. februar. 2014, skrevet af neemos 0 Kommentarer.  Vist: 9015 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: neemos
Oversættelse: jmose

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 603,00
Produkt udlånt af: GAMDIAS
DK distributør: Coferrodetail.dk

Test



Så er vi kommet til testen og første indtryk jeg fik da jeg åbnede æsken var at det  virkelig var kvalitet. Selve det indtryk indpakningen giver, gør virkelig meget og jeg havde høje forventninger da jeg skulle i gang med at teste musen.


Jeg har testet musen i min dagligdag ved surfing og skrive/arbejde. Jeg har også testet den i diverse FPS spil og lidt adventure.

Komfort og dagligt brug
Denne her mus lader til at dele vandene en smule, da jeg personligt ikke selv var meget for den komfort den tilbød. Ja du kan indstille bredden af musen, men det er besværligt og giver ikke meget ifølge mig. Men for alt fairness skyld inviterede jeg et par af gutterne over og prøve den, og her var vi uenige. Den ene syntes at den passede perfekt til hans store hånd og ville meget gerne have Gamdias Zeus musen med ud af døren. Den anden var lige som mig ikke videre imponeret over musen. De smarte plastik dele ude på højre side virker mere til at være i vejen og vi havde ikke rigtigt noget sted at kunne ligge lillefinger og ringfinger. Oven i det så gnaver de ”smarte” plastik dele irreterende meget på min fingre og igen det er svært at finde et sted til fingeren. Selv når den er sat til den bredeste indstilling fungerer den bare ikke optimalt for os 2 alm. størrelser vil jeg kalde det, men for ham den store fungerede den så helt perfekt.

Gaming
Jeg har denne gang testet i Battlefield 3 og Kingdom of Armelour, så vi får et billede af hvordan den klarer sig i lidt forskellige spil. Men lad os starte med FPS delen af testen og se hvordan det går.
Som jeg skrev havde jeg store forventninger til denne mus da jeg fik den og håbede virkelig den ville leve op til det nu. Selve præstationen af musen er god, rigtig god endda. Hurtig og præcis og lækkert at jeg har så mange muligheder for enten at forud programmere eller skifte dpi on the fly som man siger. Men problemet kommer for mig når jeg har spillet lidt og det er at musen ikke passer til min hånd. De fancy plastik dele ender med at sidde og skære/gnave i mine fingere. Men selve præstationen af musen kan jeg ikke sætte noget på, det er kun på komforten det halter for denne tester. Men som jeg skrev under komfort er den blevet testet af en som var vild med den. Under test af et adventure spil fungere musen også perfekt, og igen super jeg kan skifte så præcist eller tilpasse dpi´en undervejs. Super mus i mine øjne som bare mister meget fra mig pga. den måde den er udformet. Der er også mulighed for at programmere nedtælling med lyd ind i musen ved brug af den medhørende software. Mange tænker måske hvad skal vi dog med det, men det er super til spil hvor man ved at særlige ting dukker op efter f.eks. 5 minutter konstant. Det er bare ind i softwaren og sæt en timer og ding så er man klar, og det fungerer bare godt.

Fejl & Mangler
De har prøvet at lave en ny måde hvorpå man kan udvide musen så den passer til ens hånd. I mine øjne er det ikke lykkedes særligt godt. Det er svært at dreje hjulene til at udvide eller gøre musen smallere og det virker som noget der vil gå i stykker i løbet af kort tid. For mig blev musen aldrig komfortabel, da man har lavet understøttelsen af håndens højre side i 2 stykker med et stort hul imellem. Det gør at der er plastik der kan sidde og gnave hele tiden og det gjorde det, så meget at jeg er glad for jeg skal til og i gang med den næste mus om ganske kort tid.


På næste side kommer konklusionen.