Test: Cougar MX300 kabinet

Kabinetter d.  11. april. 2014, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 7536 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Monberg75

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 0,00
Produkt udlånt af: Cougar
DK distributør: PCB.SE

Test:

Her har vi billeder af selve test opstillingen. Som man kan se, har jeg valgt at trække strøm kablerne foran af den simple grund at jeg ikke kunne få mine kabler til at ligge bagved bundpladen, så kunne jeg ikke montere sidepanelet igen. Jeg målte mellemrummet fra bundplade til sidepanel til 5 mm og fordybningen i selve sidepanelet til 7 mm, hvilket giver en samlet dybde på 12 mm at arbejde med. Det er lige i underkanten til min strømforsyning, den skal gerne bruge 20 mm til ATX kablet.

Testmaskinen består af :

Bundkort: Gigabyte X48-DS5 med RAM og CPU
Køler: Scythe Kabuto II (højde: 130 mm, 26 db)
Grafik: Zotac GTX285 (længde: 280 mm)
HDD: Maxtor 500 GB. SATA
SSD: Kingston 64 GB. SATA
 

Der er nogenlunde plads i kabinettet. Mit grafikkort er ikke et af de største. Og hvis man eventuelt skal køre med flere grafikkort, kan jeg godt forestille mig at der kan komme problemer med pladsen, i forbindelse med det nederste grafikkort. CPU køleren har fin plads.

Bag på er der som sagt ikke meget plads efter min mening. Dog er udskæringen under processoren stor, det er dejligt hvis man skal til der i forbindelse med af og på montering af køler. Der er også god plads til kabler der hvor jeg har lagt dem, også bag ved drevene.

Dioden til power er lige kraftig nok efter min mening. Den er hvid - billedet snyder lidt. Mens dioden til HDD er fin afdæmpet orange.

 

De sidste tanker og opsummering kommer på sidste side.