Test: Buffalo WZR-1750DHP Air Station Router

Netværk d.  21. maj. 2014, skrevet af Polarfar 0 Kommentarer.  Vist: 12399 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Polarfar
Oversættelse: Polarfar

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 922,00
Produkt udlånt af: Buffalo Technology
DK distributør: n/a

Layout / Design

 

Designet minder meget om WZR-1166DHP routeren, med den lille forskel at kanten er lys grå, og der er monteret en ekstra USB 2.0 port under USB 3.0 porten. Kassen er lavet af plastik med en gummiagtig overflade, og du har mulighed for at placere de to-delte fødder sammen for oprejst position, eller i hver side hvis du vil have en router der ligger ned. Der er også to lange skruer med i pakken, der kan bruges til at hænge routeren op direkte på en væg.



Størrelsen er ikke overdrevet voldsom, men dog alligevel en del større end jeg er vant til. Ca 21 x 18 cm og 3½ cm bred.

Det er nydeligt lavet, og al konfiguration, montering osv forgår bagpå, med undtagelse af AOSS funktionen, der er skjult under den røde streg på fronten. Jeg kan særligt godt lide USB eject knappen, der sørger for at tømme cache lageret inden du fjerner dit drev så du undgår tabte data og korrupte USB drev.
 


Du har mulighed for at vælge om apparatet skal agere router, eller om du vil bruge den som trådløs bro direkte med AP/WB knappen. Vælger du bro-funktionen skal du bruge startadressen 192.168.11.100 i stedet for 192.168.11.1 når den er i AP mode. Det fremgår ikke af nogen medfølgende manual eller quick start guide, så der måtte jeg søge råd hos google og youtube.


De to USB porte kan bruges til at montere USB nøgler/harddiske hhv printere. Desværre understøtter routeren ikke NTFS filsystemet, men kun FAT32 og XFS, så vær opmærksom på det. Harddisken kan bruges til den indbyggede medieserver funktion og til Bittorrent klienten.