Test: GAMDIAS HADES Extension Optical Gaming mus

Styre-enheder d.  24. august. 2014, skrevet af Monberg75 0 Kommentarer.  Vist: 7362 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Monberg75

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 274,00
Produkt udlånt af: Coferrodetail.dk
DK distributør: Coferrodetail.dk

Test:

Produkt der sammenlignes med : Logitech G9 Laser Gaming Mouse

Så er det blevet tid til at fortælle lidt om oplevelsen af denne mus, vi starter lidt med lyset. Man kan skifte farven på scroll hjulet, alt efter hvilken profil man bruger.

Det gule GAMDIAS logo på bagsiden lyser fint op. Det virker en smule skarpt på billedet, men det er faktisk en fin styrke, så det ikke generer på nogen måde.

 

Musen er en dejlig stor mus. Den ligger godt i hånden, og mulighederne for at tilpasse bredden passer mig glimrende. Jeg har ret store hænder, og oplever ofte mus for smalle. Efter kort tid fandt jeg hurtigt ud af at jeg skulle bruge de bredeste indsatser i siden.

Komfort / Daglig brug:

Efter brug af denne mus i et par dage, må jeg sige jeg følger mig ret godt tilpas. Den glider godt på måtten, og ligger rigtig godt i hånden. Man kan hurtigt skifte DPI, så man kan justere hastigheden på musen alt efter hvilken opgave man skal bruge den til. Man kan godt have behov for at justere DPI ned, hvis man for eksempel skal lave noget grafisk arbejde - hvor man nok vil justere DPI op, hvis man bare skal surfe.

Gaming:

Musen har en del knapper, som man kan tilpasse til sine behov. Det er super lækkert i forbindelse med spil. Den høje DPI gør at den er velegnet til selv øvede brugere. Softwaren hvor man kan justere alt på musen, er super lækker, og de 6 profiler giver også masser af muligheder.

Fordele / Ulemper:

Som med alting er der fordele og ulemper, og det kommer vi heller ikke udenom med denne mus. Det er super smart, at man kan skifte siderne på musen, så den passer til ens hænder. Men det har lidt bekostning på tilgængeligheden af knapperne på siden. Hvis man vælger de bredeste paneler, som jeg selv har, så bliver knapperne undersænket i forhold til siden. Det gør at de bliver ret svære at betjene. Udover denne lille detalje, er der kun fordele tilbage om denne mus.

 

De sidste tanker og opsummering kommer på sidste side.