Test: Aerocool Xpredator Cube

Kabinetter d.  16. december. 2014, skrevet af Renissen2 0 Kommentarer.  Vist: 8197 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 635,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Installation af hardware

 

Maskinen består af:

BUNDKORT: ASUS F1A75 I Mini ITX
CPU: AMD A8 3870
RAM: 2x4 GB AMD 1866 MHz
PSU: Chieftech Ntro 650 W
Grafikkort:AMD HD7770
HARDDISK:
Western Digital Caviar Black 640 GB
SSD: Kingston 64 GB SSDnow V+ series
KØLING: Noctua NH L9a

 

Så blev hardwaren installeret, og det foregik stort set uden problemer. Det eneste som var lidt tricky at få sat i kabinettet var I/O skjoldet, da hullet er meget stramt. Det kan selvfølgelig hurtigt fixes med en lille fil men det burde ikke være nødvendigt på et nyt kabinet. Som man kan se, er det muligt at gemme de fleste ledninger under bundkortpladen. Ledningerne kan strappes op på 2 fæstepunkter i bunden af kabinettet, og er det ikke nok, er der yderligere 3 punkter i bageste del af bundkortpladen. Her på højre siden af kabinettet er det ikke muligt at trække ledninger på bagsiden, da der simpelthen ikke er nogen plads mellem sidepladen og bundkortpladen.

Her på venstre siden er der ikke meget at se, grafikkort, harddisk og SSD er monteret. Det optiske drev i toppen glider fint ind på plads, og det skal monteres med almindelige skruer. Det er i øvrigt muligt at afmontere hele holderen til 5,25" drev hvis man ikke har behov for den.

Så kom venstre siden på med sit vindue, og man kan så se lidt af sin hardware. Da bundkortet er monteret vertikalt, er det dog begrænset hvad man faktisk kan se, når der er monteret et grafikkort eller to.

Bagfra tager kabinettet sig således ud, men det er jo heldigvis ikke fra denne vinkel, man sædvanligvis kigger mest fra. Der står også noget af en blæst ud af den nederste blæser, når den er sat til at køre max.

Så fik jeg startet systemet, og der er konstant lys i kabinetnavnet. Billedet snyder lidt, da det rent faktisk ikke er for voldsomt i styrke. Sammen med to røde lyddioder i hver sides lysbar indikerer det "Power on". Forneden i de 2 lysbarer er der 2 hvide LED'er som blinker i takt med harddiskaktivitet, og det giver en meget lækker lyseffekt sammen med de 2 røde i overkanten. Heller ikke lysbarerne er for voldsomme i lysstyrken.

Sådan tager kabinettet sig ud når der er systemet kører. 200 mm blæseren har en rød LED i hvert hjørne og deres intensitet stiger jo mere man skruer op for blæserhastigheden. De er dog slet ikke dominerende på nogen måde, og faktisk er det svært at se dem alle 4 på en gang, da blæseren sidder på en måde så der kun er frit indsyn til 2 LED'er ad gangen ved at flytte hovedet til en anden betragtningsvinkel. Fronten og plastikken der holder på frontfilteret dækker for blæser LED'erne.

 

 

På næste side følger konklusionen.