Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Renissen2

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1559,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

Sådan tager bundkortet sig ud oppefra og det ser da rigtigt godt ud med det matsorte bundkort og rød/hvide sokler og logoer rundt på kortet. Der er en stor køleprofil midt på bundkortet forneden. Strømstikkene fra PSU'en sidder begge i højre side øverst. Der er også en stor startknap på selve bundkortet så man kan have det kørende på skrivebordet uden for kabinettet f.eks. ved OC.

 

Her ses de 3 print der monteres i en sokkel og spændes fast med en skrue. Øverst ses SUpremeFX lydkortet, med chippen beskyttet under et skjold. Stikket helt til venstre er til kabinettets HD audiostik. Derunder er det det kombinerede print der indeholder AC Wi-Fi, Bluetooth og en M2 sokkel til en SSD Sata eller PCIe ekspress. Det sidste print til højre er det der indeholder 2 stk. ekstra stik til PWM styrede blæsere.

 

Så et billede sådan lidt skråt fra siden. Her er alle 3 ekstra kort monteret på bundkortet.

 

Der medfølger selvfølgelig også en lille smart antenne som enten kan lige fladt på en hylde eller stå oprejst på sin egen lille fod ved at man drejer den om sin akse som på billedet.

 

I højre side er der 2 stk. RAM sokler af typen der har en åbne mekanisme i den ene ende. Derudover ses her de 4 Sata 6Gb/s stik og et USB 3.0 dobbeltstik til kabinettets stik. Under dette stik sidder stikket til de små ledninger i kabinettet F-Panelet. PCIsoklen til grafikkortet har en "hurtig" udløser så det er nemt senere at udskifte grafikkortet.

 

Her ses fra oven først et af de 2 USB 2.0 stik, derefter stikket til lydkortet og derunder soklen til det kombinerede Wi-Fi/Bluetooth/M2 kort.

 

Her er det midt i billedet stikket til blæser hubben og til venstre herfor er det TPM stikket (dette modul er dog ekstra tilbehør der kan tilkøbes.

 

Her det selve den separate CPU strømforsyning som er monteret på højkant på bundkortet. Der er monteret en kraftig køleprofil så den kan slippe af med varmen især ved OC. PSU'en har 8+2 faser til at styre CPU'ens mange spændinger med og at der er så mange indikerer at det sikkert er en rigtigt god forsyning at overclocke på.

 

På bagsiden af bundkortet er der disse stik:

 

 

Så er det blevet tid til et blik på BIOS'en.