Test: Mini USB Harddisk fra X-Micro

Harddiske d.  19. december. 2005, skrevet af smack 0 Kommentarer.  Vist: 12547 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Sd-Data A/S
DK distributør: Sd-Data A/S

Testen


For at teste Mini DisGo'en har jeg valgt at benytte HD Tune, da jeg mener det tegner et repræsentativt billede af almindeligt brug. Inden jeg kommer til det, vil jeg dog lige nævne at jeg gennem de seneste uger selv har benyttet Mini DisGo'en og den har i alle henseender virket særdeles godt og stabilt.

Testmaskinen har været en Barton 3200, med et USB 2.0 kompatibelt bundkort og HD Tune testen er gennemført på både en FAT32- og en NTFS formatering. Der er dog ydelsesmæssig ingen forskel på de to filsystemer, så jeg har valgt kun at medtage et af resultaterne.



Umiddelbart viker ydelsen af Mini DisGo'en ikke prangende og den kommer slet ikke i nærheden af USB 2.0 High Speed maksimale overførselshastighed på 60 MB/s. Samtidigt ligger søgetiden også lidt over det specificerede, men Sammenlignes den med andre lagerenheder vi har testet her på Hardware-Test, ser det ikke helt dårligt ud.



Konklusion


Samlet set er en Mini DisGo et udmærket produkt der formår at kombinere anvendelse, kapacitet og ydelse på fornuftig vis. Det er ikke den hurtigste USB lagerenhed man kan få, men bestemt en godt alternativ til en Flash USB Stick. Jeg har valgt at give den følgende karakter.

For Innovation/Teknologi har jeg valgt at give 3 point, da en Mini USB harddisk ikke er en helt ny teknologi, men heller ikke vidt udbredt.

For Bundle/Tilbehør kan jeg kun give 2 point, da der kun det mest basale medfølger.

For Design/Layout vil jeg give 5 point, da jeg virkelig synes en Mini DisGo har et lækket design og den er nem og handy at bruge og have med sig.

For Ydelse vil jeg give den 3 point, da Mini DisGo'en bestemt godt kunne være noget hurtigere, men i betragtning af størrelsen, så er det ganske godt gået alligevel.

For Pris vil jeg også give 3 point, da den prismæssigt ligger på niveau med konkurrenter som f.eks. Iomega.



Conclusion


All in all the Mini DisGo is a splendid product that is capable of combining use, capacity and performance. It's not the fastest USB storage solution you can get but definitely a good alternative to a Flash USB Stick. I have chosen to award the Mini DosGo with the following points.

For Innovation/Technology I have chosen to give 3 points because a Mini USB Harddisk is not a completely new technology but neither a widespread one.

For Bundle/Accessories I can chose only to give 2 points since no more than the absolute minimum is included with the Mini DisGo.

For Design/Layout I will award 5 points since I really think a Mini DisGo has a nice design and on top of that it is handy to use and carry around.

For Performance I choose to give 3 points since the Mini DisGo could have been faster but the size considered it is an acceptable performance.

For Prize I also award 3 since the prize tag is at the same level as competitors like Iomega.



Test: Mini USB Harddisk fra X-Micro
Innovation / Teknologi3
Bundle - Tilbehør2
Design - Layout5
Ydelse3
Pris3
Samlet64%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here