Test: Cooler Master Devastator Combo

Styre-enheder d.  02. december. 2014, skrevet af Monberg75 4 Kommentarer.  Vist: 10822 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: Monberg75
Oversættelse: Monberg75

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 265,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design:

 

Så er det tid til at kigge en tur rundt på produktet, jeg har taget billeder af de ting jeg mente var relevant.

Første serie billeder bliver af tastaturet, først har vi selve tastaturet i hele sin pragt. Jeg har taget nogle af billederne med og uden lys. Og som man ser på første billede, er der full LED baggrunds belysning, altså ikke kun under selve tasterne.

 

 

Fra den højre side, man kan tydeligt se CMSTORM logoet oppe i højre hjørne. Bemærk også at enter tasten er af den lille type.

 

 

 

Fra venstre side. Jeg syntes generelt tastaturet er ganske nydeligt.

 

 

 

Oppe fra, for lige at vise lyset i tastaturet. Tasterne uden lys er ret nemme at se på billedet. Men bliver det bare en smule mørkt i rummet, så er lyset i tastaturet nødvendigt, man kan simpelthen ikke se tasterne. Det er lidt en skam.

 

 

 

Dette tastatur har dedikerede multimedia taster, det er ret fedt. Det ser man ikke så tit på gamer tastaturer mere. Det er gerne gemt under en eller anden funktions tast under en 'F' tast.

 

 

Volumen tasterne er også dedikerede, også en lækker ting, så man ikke skal kombinere flere taster for at skrue op og ned for lyden. Bemærk 'Scr Lk' tasten, den er nemlig også den tast man bruger for at tænde lyset i tastaturet. Tastaturet husker dog den sidste tilstand, så det tænder for lyset, hvis det var tændt sidst man lukkede for maskinen.

 

 

En lidt anden vinkel, for at fremhæve det fine CMSTORM logo.

 

 

Sidste billede af tastaturet, er for at vise højden, hvor fødderne under er slået ned og op. På billedet til venstre er tastaturet hævet. Det er ikke meget tastaturet bliver hævet, jeg har målt det til omkring 7 mm fra bordet. På mit eget tastatur hæver det omkring 15 mm, altså dobbelt så meget.

 

 

 

Så går vi i gang med at kigge på musen, der er her tale om en aflang mus, så man må betegne denne mus til at være beregnet til 'Palm Grip' hvilket vil sige den skal ligge inde i hånden.

 

 

 

Musen har nogle flotte lys tegninger på ryggen, der er også lys i scroll hjulet. Lyset kan ikke ændres eller slukket.

 

 

På siden har vi 2 knapper, det er frem og tilbage. Da der ikke er nogen software med til dette sæt, kan man ikke sætte disse knapper til andet. Alt på denne mus er præ-konfigureret og kan ikke ændres. Under knapperne, er der en gummi overflade, som gør at fingeren kan holde godt fast i siden på musen.

 

 

På højre side af musen har vi ingen knapper. Her er dog en gummi overflade, så man kan holde godt fast i musen på denne side også. Resten af musen er bygget i hårdt plast med mat overflade.

 

 

Ser man musen forfra, kan man se lys riller. Disse kaster lys ned på musemåtten, det ser ret sejt ud når det er mørkt.

 

 

Et kig på undersiden af musen, man kan se de 4 glide puder, som gør at musen glider godt over de fleste overflader. Man kan fornemme lys effekten en smule på det venstre billede. Hullet til sensoren er ret normal størrelse.

  

 

Som nævnt tidligere, kan man få dette sæt i 3 forskellige farver, jeg har lånt dette billede af Cooler Master for lige at vise dem.

 

  

  

 

 

På næste side er vi nået til testen.

Brander9400
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-12-2014 09:30:32
Svar/Indlæg:
2231/97
Syntes sku det ser fornuftigt ud til prisen 😲


kayden
 
Overclocker
Tilføjet:
02-12-2014 16:35:20
Svar/Indlæg:
1/0
Har lige modtaget mit sæt som jeg bestile til 189 kr hos Komplett til black friday.. Og jeg er ganske tilfreds, specielt til 189 kr!


rabber
 
Overclocker
Tilføjet:
02-12-2014 17:23:05
Svar/Indlæg:
27/4
Jeg har også lige fået mit sæt. Købte det også til black friday. Er ganske fint til prisen, har endnu ikke nået at bruge musen, men tastaturet er ikke meget værd. Tasterne føles hårde og larmer !!

Desuden oplever jeg at det LED lys i tasturet "flakker" en smulde. Men igen, en normal pris til 300 plus en mus, så ved jeg ikke hvor meget man kan tillade sig at brokke sig :D



Monberg75
 
Moderator
Tilføjet:
02-12-2014 22:11:35
Svar/Indlæg:
1194/156
#3

Lyset skal i hvertfald ikke blinke under normal brug af tastaturet.. Så det synes jeg godt du kan klage over..

Tasterne er vist mere en sag om hvad man er vant til, end om en defekt :)