Test: WD My Passport Wireless 2TB

Netværk d.  03. december. 2014, skrevet af Gerner 6 Kommentarer.  Vist: 13633 gange.

Korrekturlæser: noXpert
Billed behandling: Gerner
Oversættelse: noXpert

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1733,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Test

Jeg har nu haft leget et stykke tid med denne WD My Passport Wireless 2TB, og den fungerer egentligt meget godt.
Nu har jeg haft et par mobile NAS på prøve, og de kan hver i sær noget som de andre ikke kan, og hvad jeg synes er yderst interessant ved denne enhed er, at den har hele 2 TB plads, hvilket jeg synes er utroligt imponerende.

 

Hvad der er testet med:

  • Samsung Galaxy S4
  • Grado SR80 - Høretelefoner
  • CMOY - Høretelefonsforstærker
  • WD My Passport Wirelesss 2TB

 

Her ses et billede af filmkvalitet fra min Samsung Galaxy S4.

 

Når man først har fået installeret den applikation, som WD selv har lavet, så kommer man ind til alt ens indhold på enheden. Det første jeg ville prøve var at høre min musik, da jeg kun har .FLAC filer, og det er ikke alle enheder der kan afspille den slags filer. Det var dog ikke tilfældet her, da jeg nemt kunne afspille filerne. Jeg brugte et længere stykke tid på at hører min spilleliste igennem, da jeg ville være sikker på, at lydkvaliteten ikke var blevet forringet, da det ville være et ret stort minus. Af hvad jeg kunne høre, så var der ikke dårligere kvalitet, hvilket er rigtig rart, hvis man vil have en enhed man kan streame musik fra. Efter relativt kort tid bemærkede jeg, at der nogen gange var lidt hakker i lyden. Denne hakken forekom ikke ofte, men nok til at jeg ikke synes det var en behagelig oplevelse. Der er dog kun tale om et lille hak hvert 2. minut, men var dog stadigt irriterende.

Jeg bevægede mig så hen til at streame film fra den, da det nok er dette de fleste ville bruge enheden til. Man kunne hurtigt gå ind og finde filmen på enheden, hvor den så straks gik i gang. Det var hurtigt at se, at kvaliteten var rigtig flot og lydkvaliteten var også i top. Når der er tale om streaming, så kan det være besværligt for enheden at følge med, hvis man spoler frem og tilbage i filmen, men uanset hvor meget jeg spolede i filmen, så sprang den direkte derhen. Hvad jeg stadig kunne konstaterer var, at det lille hak stadig var der. Nu er jeg ret emsig med den slags ting, men det ville sikkert ikke være noget problem for de fleste andre.

Så både at streame musik men også film fra enheden klarer den utroligt godt, og er nok en af de bedste jeg har haft hjemme af mobile NAS til at spole frem og tilbage i filmen.

KeeZor
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-12-2014 12:25:01
Svar/Indlæg:
1063/54
Fin lille test 🙂

Jeg skal lige være helt sikker på om jeg har forstået SD featuren korrekt.

Hvis jeg isætter et SD kort i den, kan jeg så overfører filer fra SD kortet direkte til harddisken, ved hjælp af den medfølgende software?


Sølling
 
Elitebruger
Tilføjet:
03-12-2014 12:46:25
Svar/Indlæg:
294/44
#1

Ja..


Burgurne
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-12-2014 17:35:05
Svar/Indlæg:
5874/1287
Tak for info'en om disse små "hak". Det er så en nodeal for mig pga dette 😕

Utroligt, hvis der virkelig er (som du skriver) en hel del folk der er ligeglade med sådan noget. Kvantitet frem for kvalitet er åbenbart moderne :no:


thorkildc
 
Erfaren rotte
Tilføjet:
08-12-2014 14:47:52
Svar/Indlæg:
4/0
Da WD selv markeds fører produktet som særdeles velegnet til backup opgaver i forbindelse med blandt foto kunne det måske have været rart at have haft det lidt mere med i testen.For mig ville det under alle omstændigheder være særdeles værdifuldt at have et let transportabel diskdrev af den hér størrelse med ... til at tømme kamerats SD kort på. Det er i min optik ikke en medieafspiller man køber med Passport'en. Det er transportabel lager plads 🙂


gut
 
Elitebruger
Tilføjet:
15-12-2014 21:33:25
Svar/Indlæg:
27/7
kunne måske være rart med en test af overførsels hastighed store og små filer, sat op mod overførsels hastighed med en normal nas


Primeradk
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-12-2014 08:59:29
Svar/Indlæg:
262/84
som nummer #4 spørger.

Kan man sætte et SD kort i, og så tømmer den til en valgt mappe UDEN man har en pc til rådighed? 🙂

\René