Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 1767,00
Produkt udlånt af: ASUS
DK distributør: Fourcom

Layout / Design

Når man er vant til highend kort er der ikke meget væsen over dette kort. I hvert fald ikke når man bare kigger på PCBen. Selve STRIX køleren er ca 2 cm længere end PCBen.  Her under kan man se et 360 graders billede af kortet. 
 

This content requires HTML5 & Javascript or Adobe Flash Player Version 9 or higher.

 

 

STRIX køleren er i bund og grund en DirectCU II køler med 0dB blæser teknologi. Det betyder at vi får den lækre køler vi kender fra ASUS andre grafikkort men nu har kortet mulighed for at slukke helt for blæserene og dermed køle grafikkortet passivt hvis altså at kortet ikke laver særlig meget. Kortet skal op over 65 grader før at blæseren starter, og ASUS påstår at man kan spille spil som LoL og StarCraft uden at blæseren behøver at køre. Under hele test perioden selv under maks overclocking har jeg ikke lagt mærke til køleren og det er super lækkert at kortet er 100% lydløst når man bare sidder og surfer på nettet, selv under lette benchmark kører blæseren slet ikke. Det er imponerende.
 


 

På det statiske billede kan man se at den røde farve ASUS normalt bruger på deres DirectCU produkter er blevet lidt mere mat under STRIX brandet. 



 

Man kommer heller ikke til at mangle tilslutningsmuligheder med dette kort da det er udstyret med hele 3 DP porte, 1 HDMI og 1 DVI-I port. 



 

Dette kort kommer som standart med en bagplade. Den yder 3 formål: 1. den giver stabilitet til kortet hvilket er lækkert hvis man skal slæbe sin pc med til LAN etc. 2. den sænker PCB temperaturen en smule og 3. den giver et meget bedre udseende af kortet.
 

Se med på næste side hvor vi kigger på den software der følger med kortet.