Test: Logitech Quickcam Pro for Notebook

Foto d.  17. februar. 2006, skrevet af B@NG 0 Kommentarer.  Vist: 17574 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Logitech
DK distributør: GSS
Produktet er venligst udlånt af: www.logitech.dk
Produktet distribueres i DK af: www.gss.dk
Link til producentens website: www.logitech.dk

Testen


Kameraet her hører til de små i klassen, ene og alene for at gøre størrelsen mest praktisk for dem som har det i tasken.
Det betyder naturligvis også at der er begrænset plads til linsen. Men lad os alligevel se om ikke Logitech kan magte at smide et godt kamera i et lille hus.


640x480

640x480 vil typisk blive brugt til videosamtaler, da kvaliteten er god og ikke fylder ret meget, hvilket har en betydning for båndbredden.

640x480 i mørke

Her har jeg slukket for lyset. Det er ikke mørkt som i "sort", men meget dunkelt. Kameraet leverer til trods for det, et ganske acceptabelt billede

1.3 MegaPixel

Kvaliteten bliver bestemt bedre når man kommer op i 1.3 opløsningen

4 MegaPixel

Det er ikke et 4 MegaPixel kamera, men kan levere 4MP via softwaren. Billedet er bedre end 1.3 men ikke ret meget

4 MegaPixel med zoom

Kameraet har en zoom funktion. Man skal ikke forvente alverden af zoom funktionen i webkameraer og resultatet her er heller ikke imponerende.


Kameraet tager ganske gode billeder og kører flydende under videosamtaler. Funktionerne over 1,3MP syntes jeg er lidt spildt, til trods for at billedet er en anelse bedre i 4MP.
Tager man højde for hvor meget mere billedet fylder, kan det ikke svare sig. 1,3MP fylder omkring 800KB, hvor 4MP billederne fylder lidt over 2MB.