Test: IDOMOVE GO+

Diverse d.  13. oktober. 2015, skrevet af Teresa 4 Kommentarer.  Vist: 40445 gange.

Korrekturlæser: jmose
Billed behandling: svedel77
Oversættelse: Teresa

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 499,00
Produkt udlånt af: Idomove
DK distributør: Idomove

Test

Bevægelse de sidste 2 uger har været ret så sjovt. Vi var så heldige at kæresten kunne låne det tidligere testede armbånd IDOMOVE GO, samtidig med jeg testede det nye, og på den måde kunne vi også oprette træningsgruppe og udfordringer. Vi har taget os selv i at gå en aftentur, simpelthen for at nå ens daglige mål, og dét må man jo sige netop er IDOMOVE´s mål. At motivere.

 

 

Jeg har forsøgt at tjekke hvor præcist den måler skridt. Jeg har fået oplyst at den faktisk først starter med at tælle efter en 5-10 skridt, men lægger så disse til, hvis man bevæger sig derudover, så den måler så korrekt som muligt. Dette er så den ikke aktiveres ved korte bevægelser fx. når man taler og bevæger armene. Da vi talte skridt og tjekkede armbåndet efter viste den ca. at måle 5-6% mere eller mindre. Umiddelbart syntes jeg det er hvad man kan forvente.

Der var dog som skrevet en del problemer undervejs med korrekt registrering ved overføring at tal fra armbånd til app. Det har nu virket de sidste 3 dage. Jeg modtager ikke notifikationer på missede/indgående kald, kun sms´ser. Men jeg tænker der måske stadig er lidt bøvl mellem androids lollipop og appen. Det betød egentlig ikke noget for mig, det var vigtigere i min verden at måle skridt og kalorier. Dog skal IDOMOVE selvfølgelig holde hvad de lover angående kompatibilitet med android telefoner.

Billede: Armbånd der viser indkommende opkald.

 

Angående kundeservice respons hos IDOMOVE - Ja, det er vel også relevant. Der er et nummer man kan kontakte dem på i dagtimerne, derudover har de en facebook-side, og når jeg tjekker folks spørgsmål til kundeservice derinde, så er det meget klart at der er meget kort svartid. Selv udenfor telefontiden - det er god stil.

Batterilevetiden for den sidste aktivitetstæller vi testede for IDOMOVE var ca. 3 dage. Det er så oppet til 10-14 dage. Det lever den i høj grad op til. Mit armbånd står på 24% her på 14. dagen. Så det må man sige passer - og mere til.

Jeg testede også vækkeuret, der vibrerede præcist på tidspunktet. Hvis man sover meget tungt kan det måske være svært at vågne til.

 

Billede: Vækkeuret er sat på armbånd

 

Når man kigger på markedet så ligger de fleste skridt og aktivitetstællerne i et meget højt prisleje. Det er ikke unormalt at se dem til 900-1000kr. Der følger så også pulsur med, og de henvender sig i højere grad til mere seriøse sportsudøvere. Jeg forsøgte at finde et armbånd der ligger i samme prisklasse som IDOMOVE GO+ og kan noget af det samme. Man kan købe meget billige skridttællere til en 2-300 kr på nettet. Det jeg læser om dem at der enten ikke medfølger en app, eller også fungerer armbåndet kun med en telefon sat til engelsk, om dette er korrekt kan jeg ikke sige da jeg ikke har forsøgt. Jeg har udelukkede søgt på forums, trustpilot og andre anmeldelser for at se hvad folk melder tilbage.

En lille sjov historie jeg læste var om en kvinde der havde oplevet en form for allergi overfor metalspændet på IDOMOVE GO+ armbåndet. Efter at havde kontaktet IDOMOVE fik de istedet lavet et spænde i plastik, der selvfølgelig løste problemet. Igen, dette er en anmeldelse jeg har læst på nettet og jeg har ingen mulighed for at vide om den er sand. Men dog en sjov historie, og man må sige - en effektiv kundeservice hvis dét er sandt. Jeg er selv meget påvirkelig overfor alt der generer huden, og jeg har ingen problemer haft gennem de 14 dage jeg bar armbåndet.

 

 

Den største konkurent til IDOMOVE er efter min mening Sony´s smartband. Det ligger til samme pris (i skrivende stund ca. 499kr), har stort set samme funktioner, dog har sony´s app ikke den samme komiske og motiverende side, samt jeg har ikke kunnet finde noget info om, hvorvidt den kan oprette grupper og konkurrere ligesom IDOMOVE´s kan. Det ville vel være logisk at de oplyste hvis den kunne, så det må jeg gå ud fra den ikke kan. I stedet kan et Smartband fjernstyre musikken samt kameraet på telefonen. Jeg har bare ikke 100% forstået idéen med at skulle se beskeder og styre musik. Man skal jo alligevel være lige op og ned ad telefonen før det kan lade sig gøre.

Alt i alt fungere IDOMOVE GO+ og medfølgende app godt. Sålænge det kører som det skal med android telefonen, så har vi her et godt motiverende og sjovt produkt, der henvender sig til gennemsnits danskeren, der bare gerne vil bevæge sig mere - med et smil på læben.


 

Teresa
 
Moderator
Tilføjet:
13-10-2015 12:06:50
Svar/Indlæg:
2458/91
En lille note til prisen: Der er hér i oktober 2015 tilbud på dette armbånd hos IDOMOVE. Hvis du bruger rabatkoden: okt2015 får du 100 kr rabat :)


EasterKanin
 
Elitebruger
Tilføjet:
13-10-2015 22:44:37
Svar/Indlæg:
4337/121
At man ikke kan have det på i bad er et kæmpe minus og er grunden til at jeg aldrig ville købe dette produkt 🙂

Pris og batteritid er dog ganske god IMO 🙂


Teresa
 
Moderator
Tilføjet:
13-10-2015 23:14:14
Svar/Indlæg:
2458/91
Easter. Det er et gummiarmbånd, og der er ingen tvivl om at hvis man ikke tager det af og vasker håndledet under, så kommer det til at lugte. Især fordi man jo netop bevæger sig og dermed sveder når man har det på.
Så det var fint med mig, jeg havde taget det af alligevel :)


EasterKanin
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-10-2015 01:12:28
Svar/Indlæg:
4337/121
Jeg har et som kan tåle vand og det fungerer fint med at vaske det ca en gang om ugen ligesom jeg gør med mit ur 🙂

Jeg bruger dog hovedsageligt mit som vækkeur og søvn analyse