Test: Gigabyte 3DAURORA Kabinet.

Kabinetter d.  05. marts. 2006, skrevet af messiah 4 Kommentarer.  Vist: 12281 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Conta Datasystemer
DK distributør: Conta Datasystemer

Design - udvendigt



Kabinettet er som tidligere nævnt udført i aluminium. Designet er efter min dømmekraft forholdsvis stilet, med et snert af pop. Dette ændrer sig dog så snart man tænder for sin computer. Da tænder de tre 120mm blæsere med indbygget LED op, hvilket giver kabinettet noget mere præg af casemod (premod om man vil). Under kabinettet kan man finde fire plastikfødder som kan drejes i stilling hvis ønsket.



De eksterne drevpladser er gemt bag en kraftig aluminiumslåge på 4mm. Den føles virkelig robust. Hængslerne lågen hænger på virker ligeledes solide, og man er på intet tidspunkt bange for at knække noget. Lågen bliver holdt inde af magneter når den er lukket. Dette fungerer godt, og det er igen rart at komme væk fra plastikdele der kan knække. Lågen kan låses ved hjælp af nøgle, og også her er kvaliteten rigtig god.

Bag lågen gemmer der sig de fem eksterne 5.25" drevpladser, og de to 3.5" drevpladser. Her befinder sig også power-knap samt reset-knap.

Bevæger vi os om på højresiden af kabinettet, finder vi tilslutning af firewire, USB og minijack-porte for høretelefoner og mikrofon. Lågens lås sidder også her.



På den modsatte side finder vi den aftagelige kabinetside. Denne kan løftes af ved hjælp af et håndtag. Ved levering er den dog også fæstnet med fingerskruer på bagsiden af kabinettet. Siden holdes dog forsvarligt på plads uden. Siden er perforeret med huller, men da der ligger et tæt filter bag disse huller, er der ikke meget andet end det blå lys der strømmer ud. Siden kan også låses, og det med samme gedigne lås som man finder på fronten.



På bagsiden er der især to ting der er værd at bemærke.

For det første er der hele to 120mm blæsere installeret, hvilket giver et enormt godt airflow. Det er første gang at jeg ser et kabinet med to 120mm blæsere på bagsiden.



For det andet er der er to huller for tilslutning af eksternt reservoir til vandkøling. Det er altså ikke nødvendigt at finde sin Dremel frem.



Så snart lyset er slukket og computeren er tændt, lyser kabinettet op i et blåt skær.



Med købet af dette kabinettet medfølger et lille DIY-kit (Do It Yourself) for en simpel men sjov lyseffekt. Ved hjælp af et stykke overheadpapir og en laserprinter (købes separat :) ), kan man printe et hvilket som helst stykke skrift på gulvet foran kabinettets front.



Da jeg havde en blækprinter og ikke en laserprinter (glat overheadpapir og en blækprinter er rigtig dårlige partnere), er min egen indskrift dog desværre lidt udvisket.
MADZ
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 23:21:08
Svar/Indlæg:
2602/173
Har kigget på det kabinet der før, ser virkeligt svedigt ud!



matt??
 
Elitebruger
Tilføjet:
04-03-2006 23:39:15
Svar/Indlæg:
5600/32
Det ser ikke helt dårligt ud, men jeg er nu godt tilfreds med mit nyindkøbte Chieftec Mesh Maxi :p.



MADZ
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-03-2006 11:02:33
Svar/Indlæg:
2602/173
-> #2

Alt mit hardware sidder i et stort AOpen bigtower uden front og sider :e NASTY!



Springer
 
Elitebruger
Tilføjet:
05-03-2006 22:37:56
Svar/Indlæg:
765/28
Er der nogen der har set en test hvor der er monteret vandkøling i kabinettet?
Er intreseret i det hvis det ser ordentligt ud med en 2x120 mm radiator i og ordentlig mulighed for montering af reservoir.