Test: SilverStone LC14M

Kabinetter d.  02. marts. 2006, skrevet af B@NG 0 Kommentarer.  Vist: 23150 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: InterData
DK distributør: InterData

Introduktion


Silverstone er en producent som vi ikke har set meget til i Danmark tidligere. Det skulle dog være på vej til at ændre sig nu, da vi i dag ser flere og flere have Silverstone produkterne på hylderne.

Kabinetter er Silverstones primære salgsvare. De har dog også andet i produktrækken, men når alt kommer til alt handler det hele om kabinetter eller tilbehør dertil.

Silverstones produkter er af den slags, som oser af kvalitet ved første øjekast. Det kan sammenlignes med Lian Li, blot med lidt flere features.



Hos silverstone bliver der produceret kabinetter i forskellige størrelser, men lige i øjeblikket er der meget stor fokus på HTPC kabinetterne til hjemmebiografen. Det skyldes naturligvis den store udvikling der sker på netop dette område. Kabinettet vi har til test denne gang, er også et kabinet i den kategori. Det er et af de dyre af slagsen, det har nemlig alt hvad man kan ønske sig af sådan et kabinet. Et aluminiums kabinet, med display, tilhørende fjernbetjening osv. Men kan det forsvare en pris på over 2.000,-? Dette vil vi prøve at klarlægge på de følgende sider i denne artikel.