Test: SilverStone LC14M

Kabinetter d.  02. marts. 2006, skrevet af B@NG 0 Kommentarer.  Vist: 23158 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: InterData
DK distributør: InterData

Indre design





Låget er monteret med fire skruer, ikke fingerskruer desværre. En lille detalje, men det hele tæller jo! Låget bliver afmonteret og man møder dette syn:



Nok kabler til at forvirre selv den bedste! Man bliver mildest talt overrasket, og manualen bliver pludselig en af de ting man ikke bare smider i hjørnet.



To stk. 60mm blæsere finder man placeret bag i kabinettet, lige der hvor CPU køleren vil være monteret. Disse to blæsere trækker luften ud af kabinettet.
En harddisk ramme følger med, hvis man skulle ønske at montere mere end en harddisk i kabinettet. Det vil jeg jo her, så den kommer også i brug.





Et skud af indersiden af displayet. Her kan man også danne en ide om, tyk alu fronten er lavet i. Til højre ses den 92mm blæser der sidder i fronten og trækker luft ind i kabinettet.



Her monteres de optiske drev, en DVD brænder i dette tilfælde. Drevet skubbes helt op mod fronten, så knapperne udenpå kabinettet går ind og rammer eject knappen på drevet.



Her vil AGP og PCI kort sidde. Til venstre i billedet, kan man se en forkromet stang som er der for at afstive kabinettet.





Under de to optiske drev, er der en lille udtræks-plade. Her kan en harddisk monteres.