Test: A-Data Oriental Elite USB

Diverse d.  24. marts. 2006, skrevet af epi^zepto 0 Kommentarer.  Vist: 9701 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: AData
DK distributør: InterData

A-DATA Oriental Elite



Introduktion


A-Data blev grundlagt i maj 2001 og kom hurtigt på bølgen af succes med deres DDR RAM-moduler. A-Data udvidede deres sortiment til også at indeholde flashmoduler.
I april 2005 rapporterede iSuppli at A-Data var nr. 3 mest sælgende på markedet med deres DDR moduler og nr. 5 på flash hukommelsesmarkedet.

Lige fra starten har A-Data gået efter at blive nr. 1 på DDR og DDR2 markedet og det bemærkelsesværdige ved deres profil er at de stadig kæmper for at vinde den plads.

Oriental Elite er nyeste skud fra stammen i A-Data's flashhukommelses sortiment. Den bemærker sig ved at være med dual channel RAM og dens enestående design.
Jeg deltog personligt i mødet med A-Data på CeBIT messen 2006, hvor korrespondenten fortalte at det asiatiske marked var fuldstændig besatte af Disney design, farver og former efter alle mulige populære ting.
Det er derfor ikke overraskende at de nu sender dette produkt på markedet, med to udskiftelige faceplates og med mulighed for at lave personlige faceplates.

A-Data har i deres lille produktblad der ligger i æsken skrevet en kort historie om de to medfølgende designs:

Blomster designet udspringer af personen Yun Shou-p'ing. Han studerede kunstarten at male blomster. Både i ældre og moderne stilarter. Han blev kendt for at male i sin egen stil der er kendt som Ch'ang-chou School.
Blomsten der fremgår på motivet kaldes "Peony" og symbolisere visuelt nationens stolthed og nedskrevet symboliserer den romantisk kærlighed. Kina har optaget Peony som deres nationalblomst.



De kinesiske tegn udspringer af Huai-su, en munk, der har specialiseret sig i kunsten skrift, hvor han er blevet kendt for at skrive i åndelig frihed.
Det skrift der går igen på faceplatesene stammer fra et værk han har lavet i forbindelse med en gave han har modtaget. Han kunne finde på at arbejde videre på disse og give dem nogle vilde tegn med store bogstaver tegnet på en speciel måde ved at løfte pennen fra papiret.
Værket symboliserer en symfoni med distræte rytmer, harmoni og sektioner, hvor alle instrumenter i et orkester arbejder sammen på den mest vidunderlige måde, hvor følelser og dybde er i hovedsædet.