Test: GoPRO Hero4 Black

Foto d.  14. marts. 2016, skrevet af unnamet 5 Kommentarer.  Vist: 15487 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: unnamet
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 3199,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design

En ting jeg har tænkt på tit når jeg har hørt om de nye GoPro kamera er om de er samme størrelse som det jeg har. Og jeg kan nu se at det er de, og jeg tror også jeg ved hvorfor jeg har været i tvivl. For som man kan se på billederne er der meget stor forskel på hvor stort huset er. Jeg har valgt at stille GoPro 4 kameraet sammen med mit GoPro 3 på alle billederne så man kan se hvad forskellene er.

 

 

På dette billede kan man se forsiden af kameraet. På forsiden finder man en lille skærm samt en knap. Skærmen bruges til at vise hvad mode man er i samt man kan indstille kameraet via skærmen. Man kan også se de to største ændringer der er sket med huset. Det første og mest åbenlyse er størrelsen. Specielt rundt om objektivet.. Den anden store ændring som var den jeg blev mest glad for er at knapperne er blevet meget større og lettere. Det betyder at man nu kan bruge kameraet med handsker på hvilket var rigtig svært før.

 

 

På siden af kameraet finder man en knap. På GoPro 4 kameraet bliver denne brugt til at gå ind i menuen. Man bruger så knappen på forsiden til at skifte til næste emne eller side og knappen på toppen til at vælge med. 

 

 

På bagsiden finder vi ikke noget nyt på GoPro4 kameraet. Igen kan man dog ret nemt se at kassen er blevet lidt mindre.

 

 

Det samme gør sig for den modsatte side. Et mindre design af kassen, er hvad der er at sige.

 

 

Set oppe fra kan man virkelig se hvor stor forskel der er op husene og knapperne. En anden ting der er værd at nævne er at mekanismen til at åbne og lukke huset er blevet redesignet. Hvor man før skulle skubbe en knap og hive i en anden for at åbne huset kan huset nu på GoPro4 åbnes ved bare at hive i fronten ved objektivet. Når det så er sagt er det noget svære at få fat i hængslet så man kan åbne det synes jeg. Og på grund af den lås de har fjernet kan det godt føles som om at huset kan gå op hele tiden. Det er dog ikke noget jeg har oplevet under test forløbet.

 

 

Hvis vi piller kameraene ud af huset kan man for det første se at de er samme størrelse og de derfor kan dele hus. Ellers kan man se at der er flyttet to dioder som på GoPro3 sad ved siden af mode/tænd knappen og på "i" displayet. 

 

 

Kigger man på siden af kamerene kan man se at det nye GoPro4 har fået en anden tekstur i overfladen. Man finder under et lille dæksel, som kan tages helt af og dermed let blive væk, et mini HDMI stik, et mini USB stik og et micro SD slot. For min skyld kunne de godt have skiftet mini USB ud med et micro USB stik som man bruger i telefoner da det er hvad der nærmest er industri standarten for interface til håndholdte enheder i dag. 

 

 

På toppen af kameraet finder man udløser knappen samt en diode der kan bruges til at fortælle om kameraet optager eller ej.

 

 

I bunden af kameraet finder man på GoPro 4 et batteri dæksel og på dem begge en diode som kan vise om kameraet optager eller ej. 

 

 

Som skrevet ovenfor sidder batteri dækslet nu i bunden af GoPro4 kameraet frem for bag på som på det gamle GoPro3. Ellers finder man på bagsiden et interconnect stik som kan bruges til at tilslutte en skærm. 

 

 

I og med at det er et nyt sted man sætter batteriet i er det også blevet redesignet. De må også have brugt en ny teknologi for batteriet er ikke blevet større og det vejer mindre men det er lykkedes GoPro at smide ca 11% mere energi i batteriet.

 

Die_Happy
 
Elitebruger
Tilføjet:
14-03-2016 13:56:56
Svar/Indlæg:
3385/80
- Batterilevetid? (specielt ved forskellige modes)
- Lydkvalitet?
- Brugervenlighed / menuer?
- High-speed test?
- Medfølgende software?
- Fjernstyring over wifi?


Nikkip
 
Overclocker
Tilføjet:
14-03-2016 13:59:12
Svar/Indlæg:
208/25
#1 +1


MichaelH
 
Overclocker
Tilføjet:
14-03-2016 20:26:41
Svar/Indlæg:
154/0
#1 +1

Der er godt nok ikke meget test over det... :P Der mangler en del om brugen af enheden.


Fonneren-
 
Elitebruger
Tilføjet:
18-03-2016 21:52:21
Svar/Indlæg:
2235/138
"Vi skal denne gang kigge på GoPro's top kamera der bla kan optage video i 4k@30fps!"

Syntes ikke vi ser ret meget 4k kvalitet i testen ?


Fonneren-
 
Elitebruger
Tilføjet:
19-05-2016 09:14:39
Svar/Indlæg:
2235/138
Har man som anmelder ikke lyst til at svare på denne slags kritik, sådan at man faktisk føler der bliver lyttet ?