Test: Cryorig H5 Universal køler

Køling d.  27. februar. 2016, skrevet af bauner 1 Kommentarer.  Vist: 19421 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: bauner
Oversættelse: bauner

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 399,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Innovation/Teknologi

Cryorig H5 er en tower køler med heatpibe teknologi, og en 140 mm blæser. Ved første øjekast ligner den alle de andre. Men kigger man godt efter, vil man opdage at Cryorig faktisk har forfinet teknikken.
 


Køleprofilen er udstyret med Cryorigs "Hive Fin" struktur. Sammen med Cryorig´s "Jet Fin Acceleration" og "Turbulence Reduction", ender H5 med, at have en meget stærk struktur. Vi har vel alle prøvet at bukke en, eller flere finner på en luftkøler. Det sker ikke med H5.



 

Hullerne til den indkommen luft, er større end dem, hvor luften forlader køleprofilen.Dette gør at luften bliver komprimeret, og derfor hurtigere kan fjernes.




Overfladearealet på H5 er forøget, så den bedre kan komme af med varmen. Dette skulle forbedre køleevnen ift. de twin-tower kølere vi før har testet. Faktisk har H5 et overfladeareal, der næsten er lige så stort som Cryorig´s R1 serie (90 %).



Støj, eller mangel på samme, er lige så vigtig som ydelse. Derfor har Cryorig sat deres egen XT140 blæser på H5. Den er udstyret med anti-vibrationsgummi, og passer perfekt på H5.



De fire heatpibes er optimalt placeret så de dækker hele CPU´en.



Som prikken over i´et har H5 et patenteret monteringssystem.


 

Kassens indhold på næste side.

 

Ticonderoga
 
Elitebruger
Tilføjet:
02-04-2016 18:44:54
Svar/Indlæg:
466/65
Tror I denne er kraftig nok til en i7 5930K med mildt oc?