Test: ThermalTake Muse

Harddiske d.  07. april. 2006, skrevet af Huddy 2 Kommentarer.  Vist: 12049 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: ThermalTake
DK distributør: MidtData

Testen:



Først formateres Harddisken for, at denne skal være helt "ren".
Derefter installeres programmerne "ATTO" og "HD-Tune", for at give Harddisken lidt arbejde.

Jeg har valgt, at sætte Muse op i test mod en USB2 128 Mb Memory stik, da den røde tråd i den her artikel, er bærbar lager lige ved lommen.

HD-Tune:

Her ses to ScreenShot af HD-Tune, som viser, at USB2 Memory stikken, er hurtigere end Muse på alle måder. Dog er der en sted hvor Muse vinder. Det er på "CPU Usage", hvor Muse kun kræver halv så meget i forhold til Memory stikken, det halve af næsten 10%, er ikke noget man skal kimse af.


Muse til venstre og USB Memory stik til højre.



ATTO:

I ATTO, kan man se, at Muse rent faktisk slår USB Memory-stikken i at skrive data. Men i læse testen, vinder USB Memory-stikken igen.



Muse til venstre og USB Memory stik til højre.



(Jeg ville gerne have vist jer nogle flere test resultater, men min 128 Mb Memory stik, tillod ikke test af andre end ATTO og HD-Tune.)


Støj:

Harddisken som undertegnet har gravet frem fra en bærbar er af den type som larmer - virkelig larmer - hvorfor den larmer så meget, skulle jeg ikke kunne sige, da den ikke er defekt på nogen måde.
Men dette reduceres rigtig meget når den placeres i Muse - desværre kan jeg ikke give nogle tal på støjen. Men ved, at sige 75% støjreducering er nok ikke helt ved siden af.



K1lroy
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-04-2006 00:19:15
Svar/Indlæg:
767/119
Fin test! Prøv at se om ikke I kan få fat på en ViPower kasse også, og så se om ikke den scorer nogenlunde det samme, den har ihvertfald gjort det godt hos mig - indtil min MAC blev træt af den og smadrede mine filer.. :00 Men den har en fordel - den koster kun det halve og har samme "udstyrspakke"..



Selas
 
Elitebruger
Tilføjet:
08-04-2006 16:31:39
Svar/Indlæg:
2845/91
Muse er de engle/guder der giver ideer til menneskerne på jorden i følge antikkens mytologi :)

Ser lækker ud den boks meen vile være en bedre test med en bedre disk i imo :)