Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: DeXTRoNiaN

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 534,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Layout / Design




 

Bundkortet er holdt i farverne Sort og gul og der er 2 PCIe sokler til grafikkort. Derudover er der 1 stk. PCI sokkel og 1 stk. PCIe 1 sokkel. Desuden er bundkortet udstyret med ASUS egen MemOK knap så det er muligt at køre med nærmest lige meget hvilken RAM der monteres.



 

I underkanten sidder mange af bundkortets stik. Bl.a. Audiostik til fronten på kabinettet, et LPT stik, en seriel port, 3 stik USB 2.0 stik, USB 3 stikket det interne, og endelig 3 af bundkortets 8 SATA 6 GB/s stik.



 

Til at køle VRM modulerne er der monteret en køleprofil som umiddelbart ikke virker særlig stor rent fysisk, men på grund af dens særlige udformning kan den i kraft af et stort overflade areal alligevel transportere masser af varme væk. Strømforsyningen til APU'en har 6 faser så det burde være muligt at få et stabilt OC med stabile spændinger. I højre side ses FM2+ soklen til APU'en.



 

Bundkortet er forsynet med hele 4 RAM sokler, så det er muligt at montere helt op til 64 GB RAM. Der er 2 sorte og 2 gule sokler og de kan hver især køre DUAL channel mode. I den grønne ring i højre side sidder der en lille kontakt som hvis man aktiverer den vil give et 30 procent boost på GPU'en, hvis man udelukkende kører med en APU.



 

På højre side nederst finder man bundkortets mange SATA 6GB/s der er hele 8 stykker og her er ikke tale om at nogle af dem er sat ekstra på ved hjælp af f.eks. Asmedia controller, nej de er alle indbygget i selve chipsættet. Efter de 5 liggende SATA stik sidder stikket som kabinettets små ledninger skal monteres på. Der er også en lille fiks køleprofil med ASUS logo på hernede og den er igen fremstillet i en profil der tillader stor varmeafledning da køle arealet er ganske stort.

 



 

Bagsiden af bundkortet har følgende stik.

1 x PS/2 keyboard port
1 x PS/2 mouse port
1 x HDMI port
1 x DVI port
1 x D-Sub output port
1 x LAN (RJ-45) port
2 x USB 3.0 ports (blue)
4 x USB 2.0/1.1 ports
8-channel audio I/O ports

 

BIOS'en følger på næste side.

 

DannyDK
 
Enthusiast
Tilføjet:
02-05-2016 22:17:40
Svar/Indlæg:
1/0
Og med en A10 7870K kan man clocke cpu delen til 4.7ghz og gpu delen til 1040mhz, ret godt hvis du spørger mig 🙂


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
03-05-2016 00:34:22
Svar/Indlæg:
2045/273
#1

ja og så er det endda uden at anstrenge sig særligt meget.
Hvis man også giver den lidt på nordbroen kan den sikkert yde en anelse mere. 😀