Test: Antec P9 Window.

Kabinetter d.  20. juni. 2016, skrevet af Renissen2 6 Kommentarer.  Vist: 14948 gange.

Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Billed behandling: Renissen2
Oversættelse: Lyngze

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 804,00
Produkt udlånt af: n/a
DK distributør: n/a

Konklusion

Konkluderende må jeg sige at testen af dette kabinet har været en overordnet positiv oplevelse. Der er dog en smule knaster vedrørende detaljerne, mere specifikt de sløje kabel/lednings bindere der medfølger (et stykke ståltråd) nej det synes jeg ikke er godt nok. Jeg er klar over at plastik strips ikke koster alverden, så hvorfor ikke inkludere en stak af dem i stedet. Det ville også være rart hvis Antec snart tog sig sammen og i stil med mange andre producenter fik opsorteret skruerne så man vidste hvad der var til hvad. Når alt det negative så er nævnt, så var jeg ganske tilfreds med kabinettets layout og designet er jeg også personligt helt vild med. Især kan jeg rigtigt godt lide de små plastikfiltre som er nemme at have med at gøre ved rengøring. At Antec er hoppet med på vandvognen og leverer holdere til reservoir er også positivt da mange efterhånden kører ren H2O køling. Dog også fint at der er plads til mange størrelser radiatorer. I testperioden kørte systemet fint i kabinettet og jeg syntes at det var særdeles lydsvagt at sidde ved siden af når blæserne i fronten kørte på den lave indstilling, de blev dog markant mere hørbare ved den høje indstilling.  

  

Innovation/Teknologi - 4
Jeg kunne ikke få øje på de helt vilde og nye innovative tiltag i dette kabinet. Teknikkerne der er brugt til fremstillingen er også rimelig velkendte, men den endelige finish ligger i den høje ende af skalaen, da der ikke var noget som helst der virkede til at være passet forkert sammen.

Bundle/tilbehør - 3
Den medfølgende tilbehørspakke som er skruer, fiberskiver og stag er lige hvad der skal bruges for at få monteret den hardware som kan sættes i kabinettet. Fint nok at der er en lille guide med til montering af hardware, men jeg kan nu bedre lide en rigtig trykt manual i stedet for at skulle gå online og se en eventuel mere detaljeret udgave som i øvrigt ikke findes endnu til dette kabinet.

Design/Layout - 4
Her må jeg personligt klappe igen af Antec's Layout og ikke mindst designet som jeg er helt vild med. Jeg vil dog ikke helt op på et 5 tal da jeg synes der mangler lidt småting hist og her bl.a. støjdæmpningsmateriale i frontpladen og dækpladerne til PCI pladserne som virker lidt billige i fremstillingsmåden.

Pris - 4
Kabinettet er med sit layout og funktionalitet pris sat meget rimeligt på ca. 800 kr. Der er trods de små finesse fejl stadig mange fede funktioner og detaljer som fuldt ud berettiger prisen.

  



 

UK summary

Concludingly I must say that testing this case have been an overall positive experience. There are some knacks with the details however, more specifically the sloppy cable binders that are included (a piece of steel wire), I do not think this is good enough. I am aware that plastic strips are not very costly so why not include a bunch of those instead. It would also have been nice if Antec soon pulled themselves together and sorted the screws like many other manufacturers have so you would know which screws were for what. When all the negative have been said I must say that I was quite pleased with the case's layout and personally love the design. I especially like the small plastic filters which are easy to handle when cleaning. Antec have also joined the water waggon and delivers mounts for reservoir which is also very positive as many nowadays purely use H2O cooling. It is also nice that there is room for various sizes of radiators. In the test period I had the system running in this case I thought the system was very quiet to sit besides when the fans was on the low setting, they were noticeably more hearable on the high setting however.

 

Innovation/Technology - 4
I did not notice any real new and innovative additions to this case. The techniques used in the production is also pretty known, but the finish of the case is in the high end of the scale as there were nothing that did not seem to fit properly together.

Bundle/Accessories - 3
The included bundle consists of screws, fiber-spacers and stags which is just what you need for mounting your hardware in the case. It is fine that there is also included a small guide for mounting hardware in the case, but I like it better when a proper printed manual is included instead of having to eventually go online to see a more detailed version, which is also not readily available for this case just yet.

Design/Layout - 4
Again I must give my personal applauds for Antec's layout and not least design, which I really love. I do not want to go all the way for a score of 5 as I think a few things are missing here and there. For example noise canceling material in the front and the PCI expansion hole covers, which seems to be cheaply made.

Price - 4
The case is with its layout and functionality priced quite fair at about 800 DKK. Even though there are some small errors in finesse there are still quite a lot of nice functions and details which fully justifies the price.

 




Test: Antec P9 Window.
Innovation / Teknologi4
Bundle - Tilbehør3
Design - Layout4
Pris4
Samlet75%
Award

Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings here
Zero_x
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-06-2016 22:53:25
Svar/Indlæg:
306/54
Jeg er nu ikke synderligt imponeret. Indvendige design ligner en gentagelse fra snart 10 år siden.. 8x3.5" og 3x5¼"

Jeg vil faktisk påstå at mit tudsegamle p180 var mere smart indrettet.

Vi lever i en tidsalder hvor 99% af alle programmer leveres som download (ellers kan de i hvert fald findes som download også) så hvorfor man vælge 3x 5¼" drev forstår jeg slet ikke og jeg kender INGEN der sætter 8 mekaniske diske i deres stationære.
Hvis jeg skal ud i den mængde drev ville jeg vælge en NAS i stedet for, det samme ville de fleste andre der tænker i 8 drev.
Så har man for at "gøre det moderne" indsat en billig klips til montering af SSD bag bundkortet og vupti, så er det smart?
Jeg syntes helt ærligt at en pris på 800 er 2-300 for meget i forhold til konkurrencen.
eksempelvis Phanteks Eclipse P400 syntes jeg personligt giver meget mere design og funktion, og så kan det få's for 550 kr, hvilket jeg mener er en fantastisk pris.


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
22-06-2016 00:28:04
Svar/Indlæg:
2045/273
#1

Jamen det var så din mening. 🙂


Blackwater
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-07-2016 10:13:36
Svar/Indlæg:
869/100
God test! Og også en test der bekræfter hvad #1 skriver. Er på jagt efter nyt kabinet og fik hurtigt udelukket dette.
Kabinettet er "plain boring"


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
20-07-2016 10:18:28
Svar/Indlæg:
2045/273
#3

Ja her i Danevang har vi andre krav til et kabinet, men det er da muligt at der ude i den store verden er et potentiale for kabinettet ellers havde Antec sikkert ikke satset på det. 😀


Gripen90
 
Senior Skribent
Tilføjet:
20-07-2016 15:00:51
Svar/Indlæg:
15982/637
Lækkert kabinet, men jeg har aldrig forstået hvorfor så mange har kopieret Fractals design med at lukke front blæserne inde bag en solid væg hvor intet airflow kommer igennem - og det der kommer fra siderne er yderst begrænset.


Renissen2
 
Senior Skribent
Tilføjet:
20-07-2016 23:27:39
Svar/Indlæg:
2045/273
#5

Ah det fungerer nu rimeligt på Define S og på dette Antec P9, men har lige erfaret fra mit eget setup at der skal en seriøs blæser til at levere frisk luft nok til GPU'en da det ellers bliver 81 grader ved gaming i 2560x1440 😀 . Den medfølgende frontblæser til Define S virker dog fint og nu er temperaturen faldet til 76 så det er forsvarligt nok.