Test: Microsoft Media Center Edition Keyboard

Tilbehør d.  09. april. 2006, skrevet af B@NG 0 Kommentarer.  Vist: 23358 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: Microsoft
DK distributør: MidtData

Microsoft MCE Keyboard



Vi har tidligere testet Microsofts fjernbetjening til deres eget Media Center, Windows MCE.
MCE er dog udvidet nok til at man ikke kan klare sig med en fjernbetjening, eller i hvert fald ikke ret godt. Der findes nemlig interessante features man kan benytte sig af i MCE, som f.eks. windows messenger, som vil være ganske ubehagelig at bruge med en fjernbetjening.



Derfor har Microsoft valgt at udvide sortimentet af styreenheder lidt, og har hermed lanceret et MCE tastatur. Jeg vil i denne artikel gå tastaturet efter i sømmene, for der er nogle helt andre krav til en styreenhed, når den skal bruges i stuen frem for i kontoret.




Pakken




I pakken finder vi et tastatur og fire batterier til det. Der følger også en manual med til, selvom man ikke har ret meget at bruge den til efter min mening.
Det vakse øje vil hurtigt opdage at der ikke følger nogen infarød modtager med i pakken, og ja - det kan man godt undre sig over. Tastaturet benytter sig af den samme modtager som følger med til MCE fjernbetjeningen. Kort og godt betyder det at du skal have en MCE fjernbetjening med modtager for at kunne benytte tastaturet!.



Det skyldes sikkert at Microsoft ønsker at MediaCenter softwaren skal sælges af systembyggere som samler en komplet maskine og sælger MCE sammen med den. Her skal fjernbetjeningen så følge med, og senere kan kunden erhverve sig et MCE tastatur til sit system.
Ideen er meget god, men så alligevel ikke. For man kan faktisk købe et ganske ubrugeligt tastatur, hvilket en del sikkert vil opleve.