Test: RaidSonic Icy Box IB-351ST-US (opdatering)

Kabinetter d.  28. maj. 2006, skrevet af foo 8 Kommentarer.  Vist: 14768 gange.

Korrekturlæser: 
Billed behandling: 
Oversættelse: 

Pristjek på http://www.pricerunner.dk 
Produkt udlånt af: PCB.SE
DK distributør: PCB.SE

RaidSonic Icy Box IB-352-StUS


Introduktion


Tyske RaidSonic har sendt os denne Icy Box - et kabinet til 3,5" SATA I/II diske, med USB og SATA interface.
Firmaet har stort set alle former for kabinetter til harddiske 3,5" såvel som 2,5", eksterne såvel som interne, og som sagt så kigger vi denne gang på en ekstern til 3,5". Den går ved det virkeligt fængende navn IB-351-StUS, og pålidelige kilder har fortalt at, udtalelsen af dette vil blive indført som standard test hos politiet ved spiritus-kontrol. :e



Første indtryk af IB-351-StUS var en smule blandet. Rent designmæssigt er den ret lækker, og installationen skulle vise sig at være utrolig nem, hvilket den også lagde op til, da hele kabinettet kun er holdt sammen af otte fingerskruer.

Men alt dette var jo kun førstehånds indtrykket, så det skulle blive spændende at se om den kunne bruges til noget, eller om det kun var "looks" det hele.
Tahiti
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-04-2006 15:01:51
Svar/Indlæg:
2676/147
Jeg har lige læst jeres test, og vil bare kort sige: HELT enig :D

Jeg har selv fået skaffet min sådan en til 399kr. her i Aalborg.

Jeg køre pt USB med den, og som der er skrevet i denne test, så er det vildt langsomt. Det var den eneste jeg kunne finde til SATA her i byen, men havde der været en anden, ville jeg have overvejet mit køb. Den er lækker at se på, den føles ikke vildt rubust ( grundet de svage sider ), men det USB er simpelthen for langsomt.

Men, alt i alt, så synes jeg at denne test er meget sand ;)

Tahiti



foo
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-04-2006 17:35:27
Svar/Indlæg:
1685/240
Jeg blev kontaktet af en ejer af Icy Boxen, som har ekstern SATA til at virke uden problemer. Han spurgte om ikke jeg havde givet for nemt op, og her vil jeg da godt lige "forsvare" og forklare mig over for andre undrende hoveder.

Nej, jeg syntes helt klart ikke at jeg gav for let op, jeg forsøgte virkelig mange gange og tændte i forskellig rækkefølge, med forskellige kabler og stort set alt jeg kunne komme til til at tænke på. Som skrevet i artiklen, uden held. Det skal ikke ses som at SATA slet ikke virker, for ham der kontaktede mig havde det til at virke, men for mig virkede det ikke, og de mange gange jeg forsøgte var resultatet det samme, pånær den ene gang hvor den gav sig til kende.

Det skal ikke ses som at jeg prøver at snakke uden om, men som en uddybning af den del af testen, samt en opfordring til jer andre der har erfaringer med boksen til at give jeres besyv med.

MvH
foo`



spuncut
 
Elitebruger
Tilføjet:
20-04-2006 22:28:19
Svar/Indlæg:
908/44
Øvvv, Troede lige at I havde fundet columbusægget som
kunne tilsluttes SATA og USB samtidig....
Nogen som kender en såddan...??



Nidding
 
Overclocker
Tilføjet:
21-04-2006 11:08:51
Svar/Indlæg:
1/0
Jag ejer også en af deres icy boxes og den har fungeret upåklageligt hele tiden. har kun en gang haft svært ved at få usb tilslutningen til at virke på en bærbar men det skyldtes forældede usb drivere.

ellers sidder den normalt sluttet til min comp via SATA I og det har jeg aldrig haft nogen problemer med.

I min udgave bliver hardisken også holdt fast til den ene af pladerne med 4 skruer, du skrev ikke noget om det i dit review men jeg går ud fra at det også er såden på din.



foo
 
Elitebruger
Tilføjet:
21-04-2006 12:52:09
Svar/Indlæg:
1685/240
Ja der skulle lige et par skruer i...

Det var en smutter, har kun nået at tænke det skulle skrives :)



CeeCay
 
Superbruger
Tilføjet:
28-04-2006 10:45:54
Svar/Indlæg:
14/0
Jeg må sige jeg er skuffet over den manglende vilje til at fejlsøge SATA-forbindelsen. Det mindste du kunne gøre, var da at kontakte firmaet for at få fundet en løsning. At give op og sige "så virker lortet nok bare som en sæk kartofler", er da helt ude i hampen. Du nævnet bla. selv, at dit system er af ældre dato, ganske som mit. I så fald kunne det måske være et driverproblem, eller et andet problem som producenten kunne være klar over eksisterede. Under alle omstændigheder skylder HT.com nok producenten, at forklare problemet grundigt i en korrespondance med dem, for at få problemet løst.

Det kunne jo f.eks. være en løs forbindelse i det interne kabel der er brugt. Du nævnte jo selv at du måtte strække det lidt for at nå rundt om diverse kort i din maskine. Måske har du strukket det lige en millimeter for langt, og dermed lavet en løs forbindelse? At skubbe lorten på producenten, uden at have fundet årsagen til fejlen, er meget uprofessionelt i mine øjne. Du giver ikke engang udtryk for, at have testet udstyret i en anden maskine.

Skidt. RIGTIG skidt. :x



Cook
 
Elitebruger
Tilføjet:
28-05-2006 13:19:54
Svar/Indlæg:
563/64
#0 Hvordan blev harddiskstøj og temperatur påvirket af at blive smidt i sådan en box? Har ikke lige umiddelbart kunne læse det ud af det ellers fine review.



Gebisset
 
Superbruger
Tilføjet:
28-05-2006 18:13:57
Svar/Indlæg:
85/4
#0: Det undrer mig lidt at du kun kører SP1 på din maskine. Det kan evt. være derfor at du har problemer - der er immervæk kommet en _del_ opdateringer siden SP1.